Drømmesymbol Erektion

dreams-erektion
Erektion optræder altid i REM-fasen, dvs. i drømmeperioden og det hvad enten der drømmes om noget seksuelt eller ej.

Hvis du er mand og drømmer om en erigeret penis, vil det normalt være i forbindelse med en seksuel drøm. Ellers vil henvisningen normalt være symbolsk. For kvinders vedkommende er drømmen formentlig også af seksuel karakter, og kan være forbundet med længsel efter nærvær og sex.

Drømmen kan også referere til skyldfølelse hos ganske unge drenge, og derfor er det vigtigt at påpege at dette er kroppens naturlige reaktioner. Næsten alle mænd vågner med et erigeret lem – og dette har nødvendigvis ikke noget med seksuel lystfølelse at gøre, men kroppens egne funktioner som vi ikke kan kontrollere.

Se på de andre symboler i drømmen. Hvis drømmen havde en erotisk karakter, så se på hvem din partner var, om den seksuelle akt var kærlig og tilfredsstillende. Mærk dine følelser af behovsopfyldelse eller det modsatte. Det kan også – for mænd – betyde potensangst, her må du igen se på dit virkelige liv, og du reelt er bange for ikke at kunne leve op til dine ønsker om seksualitet.

Se også: Fallos | Nøgen | Samleje | Sex | Penis | Kondom | Sæd 

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.