Drømmesymbol Generthed

dreams-genertHvis du drømmer at du er genert, vil det sikket referere til virkeligheden, og drømmen opfordrer dig til at vise mere af dit indre jeg. Det er måske en side af dig selv, som du arbejder med og drømmen kan føre dig på sporet af hjælp til at slå mere igennem, og være mindre genert i virkeligheden.

Du kan spørge dine drømme om yderligere vejledning, men drømmesymbolet opfordrer dig til at kigge nærmere på din selvtillid. Brug andre mennesker til at spejle dig i, og se om du kan finde andre symboler i denne drøm. Se også på om der var noget du ikke kunne få, pga din generthed. Noget du gik glip af? Tænk på dine følelser da du vågnede.

Var generthed overhovedet den rigtige følelse? Var du i tvivl om du egentlig havde noget at være generet omkring? Drømmen kan hentyde til at du rent faktisk bør stå ved din krop, dine meninger etc. At du rent faktisk ikke har nogen grund til at være genert. Denne følelse opstår typisk når vi er i tvivl om noget, ikke er sikre på at noget er godt nok – det vi tænker, mener, vores udseende – drømmen kan meget vel hentyde til at du ikke har nogen grund til at være genert, at du er helt okay.

Se også: Følelser | Kroppen | Sex | Spejl | Usikkerhed | Fængsel | Sindstilstande

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.