Drømmesymbol Handicap

dreams-handicap

Hvilket handicap var der tale om? Var det fysisk eller psykisk? Drømmen kan henvise til områder af dig selv, hvor du enten føler dig handicappet eller du har nogle skjulte “handicap” som du ikke har beskæftiget dig med før.

Var det en bestemt situation, der gjorde at du følte dig handicappet? Hvad skete der? Hvem var med? Personerne eller handlingen kan lede dig til svar på, hvad det er du kæmper med, men har svært ved at opnå eller klare i dagligdagen eller på den lange bane.

Bemærk også de øvrige reaktion på handicappet – din egen såvel som andres – var der afvisning, accept eller nervøsitet? Drømmen kan handle om, hvordan du frygter andre vil reagere på dit handicap eller den side af dig, der føler sig handicappet.

Måse kan det være en ide at undersøge det specifikke handicaps egenskaber og se, om det er muligt at forbinde nogle af trækkene med det du selv oplevede i drømmen. Fx er downs syndrom kendetegnet ved meget kærlige børn – mens spastiske lammelser kan handle om at føle sig fastlåst eller lammet.

Se også: Blind | Døv | Kroppen | Krøbling | Sygdomme | Stok

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.