Drømmesymbol Jage

dreams-jage

Hvis du drømmer du bliver jaget, hvad enten det er af et menneske eller en overnaturlig skikkelse, betyder det at du flygter fra dig selv og dine følelser… Der er noget du er bange for at se i øjnene. Men drømmen kan også henvise til at du føler dig jaget af dig selv, jaget rundt med, jaget ud, jaget til arbejde… Se på om du for tiden presser dig selv for hårdt? Og se hvem du blev jagtet af? Hvor befandt du dig, hvordan var omgivelserne.

At blive jaget, symboliserer en skrækfølelse af at blive indfanget. Til jagten hører byttet. Læg mærke til dine følelser når du vågner. Måske forsøger du at besejre nogen i det virkelige liv, indhente dem eller finde ud af noget om dem. Dine hensigter kan også være mere skumle (jagt kan ende i smerte og død). Se nærmere på dine motiver og følelser, især hvis et andet person er involveret.

På den anden side er du måske ”på sporet” af et eller andet. Hvad repræsentere det jaget dyr for dig? Eller var det måske dig selv, der blev jaget?

Se også: Dræbe | Dyr | Døden | Flugt | Forfulgt | Fælde

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.