Drømmesymbol Kød

Drømmesymbol Kød

Kød er råt og blottet. Der er ingen indpakning. Så måske en hentydning til noget seksuelt. Det kan tænkes at der ligger et seksuelt aspekt i drømmen, og hentyder til det behagelige eller skræmmende, måske til seksuelle lyster eller aktiviteter.

Hvis du lavede kødretter, indikerer drømmen stor livsappetit. Var det menneskekød, er drømmen en skræmmende drøm, især hvis mennesket var et lig. Det er meget afgørende for tydningen af din drøm hvad hensigten var med kødet. hvad kødet repræsenterede. skulle det benyttes til madlavning er drømmen en hentydning til områder i dit liv som enten er mætte eller sultne, alt efter om der var nok frisk kød, eller kødet var mangelfuldt.

Var kødet en åbning, en blottelse, er drømmen en hentydning til noget som du enten gerne vil have kommer frem i lyset, eller noget som du helst ser gemt væk.

Hvilken slags kød var der tale om, og hvordan repræsenterede det sig i drømmen? Tænk over de antydninger drømmen giver dig, men søg også efter andre symboler i drømmen der kan afgøre tolkningen. Kig især efter hvem der håndtere kødet og hvilket formål der var med kødet. Kig derefter på disse drømmesymboler i oversigten.

Se også: Dyr | Kannibalisme | Lig | Løssluppenhed | Mad & drikke | Maddiker | Made, at | Sex | Slagter | Slagtning

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.