Drømmesymbol Konvolut

Konvolut

Symbolsk betyder en konvolut en meddelelse. Drømmen handler måske om at du har et projekt du gerne vil sende videre til en anden? Men drømmen kan også fortælle dig at du forventer at få noget af andre. Det er vigtigt at finde ud af hvem afsenderen var, eller hvem du sendte til. Læg nøje mærke til, hvis det er et menneske du kender i dit vågne, daglige liv. Og se derefter på, hvordan jeres forhold er, og om I har noget I skal have udvekslet.

Konvolut symboliserer også dette at skrive et brev, så måske vil drømmen fortælle dig at du bør tage dig tid til at skrive – måske til dig selv? Måske kan du vente en invitation? Eller påtænker at sende invitationer ud, så du må se på anledningen.

Det sjove ved en konvolut i drømme er at vi selv helt bestemmer indholdet. Vi har jo ikke åbnet konvolutten så vi bestemmer – i drømmen – helt selv hvad indholdet skal være. Derfor er drøm om en konvolut meget interessant. Hvad sender du til dig selv?

Se også: Blyant | Brev | KisteKuglepen  | Papir | Postkort | Budbringer

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.