Drømmesymbol Model

dreams-model

Hvis du ikke arbejder som model, men får en drøm om at du står model, kan drømmen symbolisere en indre trang til ekshibitionisme. Drømmen kan også antyde et uerkendt behov for opmærksomhed. Du bør spørge dig selv om du er i underskud af opmærksomhed fra andre mennesker for tiden i dit vågne liv? Hvis du drømmer at du står model, er det ligeledes vigtigt at finde frem til hvem der fotograferede dig, eller malede dig. Hvis du poserede nøgen kan drømmen have et seksuelt islæt, især hvis maleren/fotografen er et menneske du i virkelighedens verden eftertragter.

At arbejde som model er glamourøst og eftertragtet, men der er også en anden side af karrieren. Når man arbejder som model så er det andre mennesker som sætter ens hår, man går i tøj som andre mennesker har fremstillet og bestemt at man skal have på. Man er således en “påklædningsdukke” en “Marionetfigur” som andre kommandere rundt med efter forgodtbefindende. Har dette noget med din drøm at gøre?

At være model betyder at få opmærksomhed. Man bliver fotograferet, skal gå opvisninger og bliver beundret. Har du brug for mere beundring i dit liv? Bliver dine gode gerninger negligeret af dine kollegaer, dine venner og savner du mere anerkendelse for det du gør, det du repræsentere, ja bare det fantastiske ved at du er dig? Drømmen kan være et udtryk for dette.

Se også: Begær | Beundring | Berømte personer | DukkeFortryllelse | Helt, heltinde | Marionet | Professioner | Seksualitet | Skuespil

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.