Drømmesymbol Fortryllelse

dreams-magisk-01

Hvad var du fortryllet af? Drømmen kan henvise til din evne til at lade dig begrejstre og fortrylle. Der kan være en person af det modsatte køn som du er helt fortryllet af, og du bør i så fald se på denne person i drømmen.

Det at lade sig fortrylle kan også hænge sammen med at give sig hen til sine følelser, at slippe kontrollen og lade sig imponere/fortrylle. Se om der er en sammenhæng her. Se på om du i dit vågne liv har svært ved at give dig hen? At lade dig fortrylle? Eller om du har tendens til at give dig for meget hen så du slipper jordforbindelsen og fornuften.

Det er vigtigt at se på alle andre symboler i drømmen, f.eks. hvem, eller hvad der var genstand for din fortryllelse? Og hvilke andre symboler der optrådte i drømmen. Mærk også dine følelser når du vågner. Følte du jubel? Glæde? Mistro? Disse følelser er genveje til en korrekt tolkning. Blev du i drømmen fortryllet af en charmerende fe, en skræmmende heks, en smuk kvinde – var fortryllelsen magisk og gjorde noget godt, eller var der mere tale om en forbandelse?

Du tolker en drøm om fortryllede ved dels at se på hvem der fortryllede dig – og altså hvilke følelser, relationer, meninger du har om denne person, dette væsen – dels ved at se på hvad fortryllelsen gjorde ved dig – gjorde den dig modig, fik du magiske evner, kunne du pludselig tale med dyr eller andet magisk?

Se også: Engel | Eventyr | Jage | Kærlighed | Magisk | Overnaturligt | Heks | Havfrue

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.