Drømmesymbol Navn

Drøm om navn

Rigtig mange berømte mennesker hedder slet ikke det du tror de hedder! Deres fødenavne er ændret af enten dem selv fordi de syntes et andet passede bedre, eller af fx filmselskaber, pladeselskaber af kommercielle årsager. Således eksempelvis: Charlie Sheen (Carlos Irwin Estévez), Martin Sheen (Ramón Gerardo Estévez), Woody Allen (Allen Stewart Konigsberg), Bono (Paul David Hewson), Bruce Willis (Walter Willson), Bob Dylan (Robert Alan Zimmerman), Elton John (Reginald Kenneth Dwight), George Michael (Yorgos Panayiotou), og Medina (Andrea Fuentealba Valbak).

Drømmer du om et navn – dit eget navn, dit ønskenavn, det du kunne være kommet til at hedde hvis du var blevet gift med en bestemt person, navne i al almindelighed – så peger din drøm i en af to retninger. Enten så har du sympati, glæde, stolthed forbundet med dette navn og det er således en positiv retning for dig, noget du gerne vil hedde, noget du gerne vil identificere dig med, blive opfattet på denne måde – eller så er det modsat; at navnet peger på noget noget andet end du har lyst til at blive identificeret med, lyst til at blive sat i bås med, sammenlignet med.

Dit navn er super vigtigt for din egen selvopfattelse og drømme om at skifte navn, drømmer om hvem du er som menneske, din identitet er meget vigtige ledespor fra din underbevidsthed om hvad der er den rette hylde for dig her i livet.

Grunden til at folk nogle gange ændre deres navn efter at have fundet deres forskellige numerologiske tal er for at bringe de tal, som optræder i forbindelse med ens navn i overensstemmelse med den person de ønsker at være. Eller den persontype som de identificere sig mest med og opfatter sig selv som.

Ifølge numerologien er vi kendt i universet ved de energier, som blandt andet vores navn udtrykker og derfor er vores navn medbestemmende for hvilke energier vi tiltrækker og frastøder. Og hvis de energier man frastøder via sit navn netop er de energier man ønsker at tiltrække, kan der være idé i at ændre sit navn.

Se også: Berømte personlighederDetektiv | Dobbeltgænger | Dubleant | Gruppe | Identitet | Stamme fra | Lande | Sprog | Pas

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.