Drømmesymbol Overlevelse

Drøm om overlevelse

At overleve noget i en drøm har samme betydning som en barriere. Man står overfor en udfordring, en barriere og du skal derfor finde ud af hvad det er som denne barriere forhindre dig i at opnå. På samme måde med en overlevelse af et eller andet. Man slipper godt fra et biluheld, en flykatastrofe, et frit fald i faldskærm etc. Det interessante ved tydningen af sådanne drømme er først og fremmest hvad denne overlevelse satte dig i stand til at gøre.

Altså du overlever et flystyrt og er pludselig et sted. Det at overleve flystyret har gjort at du er dette sted. Dem som er i flyet, det som flyet repræsentere, er symbolik for den barriere, det som forhindre dig i at komme til dette sted.

En drøm om at du overlever en katastrofe, kan indikere et meget stort ansvar i dit vågne liv, et ansvar du måske ikke er klar til at påtage dig på nuværende tidspunkt.

Se også: BarriereBedemand | Begravelse | Djævlen | Drukne | Dræbe | Døden | Frit faldLig | Redning | Reinkarnation | Skibbrud | Testamente | Velsignelse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.