Drømmesymbol Stjerne

Drømme hvor du ser en stjerne, kan være et glimt af de overordnede sammenhænge, men den stjerne du så skinne lyst og klart, kan også være dig selv. Afhængigt af, hvordan du så eller var i kontakt med din stjerne, kan drømmen sige noget om at du måske “søger mod stjernerne”, enten på kærlighedsområdet, din karriere eller i dit personlige arbejde med dig selv.

Drømmen kan være indikator for at du skal bruge de muligheder du har i dig, som vil kunne bringe dig langt videre, end du endnu er kommet. Lige meget hvordan drømmen om stjernen optræder, kan det have været en meget pragtfuld drøm, så det er vigtigt at du lægger mærke til hvordan din oplevelse og din sindsstemning var da du vågnede. Generelt er det en opbyggende og positiv drøm. Stjernen kan også være din ledestjerne. I hvilken retning så du stjernen? Var der andre ting i nærheden, bagved, eller under stjernen er det måske en retning du bør bevæge dig i.

Se også: Centrum | Cirkel | Swastika | Halvmåne | Kors | Kvadrat | Linjer | Mandala | Mønstre |  Ornament | Spiral | Trekant | TalleneFarver Geometriske former

Se også: Berømte personligheder / Beundring / Bibliotek / Budbringer / Engel / Fe / Filmstjerne / Geometriske former / Kristus / Månen / Nat / Solen / Vejleder / Åbenbaring

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.