Drømmesymbol Tog

dreams-tog2Toget kører på skinner, altså en uflyttelig fastlagt rute, som i princippet ikke kan afviges fra. Drømmer du at du kører med toget kan det henvise til, at du får kontakt med din egen indefra kommende kraft og iboende evne til at vide, hvor du er på vej hen og hvad det større mål i tilværelsen er. Læg mærke til om toget havde høj hastighed, hvilket landskab du kørte igennem, hvem var dine medrejsende? Forsøg at finde så mange symboler der kan kædes sammen med toget, som muligt og bemærk også dine følelser når du vågner.

Tog er et meget fallisk symbol. Toget i sig selv er en enorm kraft der drøner af sted. Især når det kører igennem tunneler er forbindelsen til samleje og sex åbenlys. Men også det er trænge igennem noget – hvilket ikke behøver være den seksuelle gennemtrængning – men også kan være at finde en løsning, finde en vej.

Hvis du kører af sporet i fuld fart så fraviger du ruten, forlader skinnerne, den vej som ellers er bestemt. Det kan også være en henvisning til at du har for travlt, at du har gang i for meget i dit liv. Var du togfører? I så fald hvad var det for et læs du trak? Hvad var togvognene fyldt med?

Se også: Brændstof | JernbaneRøg | Tåge | Fallos | Kul | Køreplan | LokomotivPerron | Transportmidler | Tunnel

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.