Gratis ePub – Numerologi, lær det selv

Gratis bog om numerologi

I NetSpirits online bibliotek er samlet nogle af de forskellige bøger som vi refererer til rundt omkring på NetSpirit. Formålet med dette bibliotek er først og fremmest at være medvirkende til udbredelsen af disse fantastiske tekster. Sekundært er det et led i vores bestræbelser på at levere viden og ikke holdninger. Her er muligheden for at gå direkte ned i kildeteksterne og se hvad der egentlig står i disse.

Endelig rummer online biblioteket også vores egne gratis epub. Hvis du er ny her på NetSpirit så vær opmærksom vores ePublikationer er et supplement til alt det meget materiale vi i øvrigt har om de forskellige emner.  Bare klik dig rundt og bliv inspireret. Du vil finde massevis af artikler, sjove funktioner, etc.

Styrk dit liv med numerologi - gratis epub

Gratis epub: “Styrk dit liv med numerologi – Lær det selv”

Beskrivelse:

Grundbog i numerologi. En guide til numerologien. Lær det selv. Numerologien bygger på antagelsen om at alt i universet består af forskellige former af energi, og at alle energiformer hænger sammen og påvirker hinanden. Da vi tiltrækker de samme energiformer fra universet som vi allerede indeholder, bliver det meget vigtigt, at være opmærksom på, hvilke energier vi tillader tilstedeværelse i vores liv.

Numerologien søger at give dig overblik over de grundlæggende energier, som du bærer rundt på og kan anskues som et udviklingsværktøj, der giver dig mulighed for at vurdere hvilke energier du vil bevare, udvikle og hvilke, du vil nedtone.

Biblioteket, gratis epub