Drømmesymbol Hotel

dreams-hotel-1

Drømme om et hotel indikerer også dit eget selv, ligesom bygninger af alle slags. Andre aspekter er vigtige for tolkningen. Hvad var anledningen til at du var på hotel? Var du på rejse? Var du stuepige? Drømmen om et hotel kan også drejes hen i retning af, at man betaler for at bo/være gæst på et hotel, så hvis det var sådan drømmen var sammensat, kan det betyde at der i dit vågne liv er nogen der gerne vil købe dig eller dine ydelser/projekter.

Læg mærke til hotellets indretning, hvilket Hotel var det? Gør dig klart hvad din mission på hotellet var, hvis du er rejsende der bor på hotellet som gæst, kan drømmen også handle om at du trænger til at slappe af, tage på ferie – tage en pause?

Forsøg at spørg din underbevidsthed give dig yderligere symbolinformationer, idet en drøm om Hotel kan være ualmindelig svær at tolke korrekt, idet der er så mange forskelligsidede aspekter der skal stykkes sammen. Læg mærke tilhvilken årstid det var, og bemærk dig hvilket land og landskaberne der omgav hotellet. Dette kan hjælpe dig i tolkningen. Læg mærke til dine følelser når du vågner.

Se også: Byer | Bygninger | Elevator | Eskapisme | Eventyr | Fangelejr | Ferie | Ferielejr | Gæst | Hospital | Kompas | Rejse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.