Drømmesymbol Kriminel

dreams-tyv-3

Er du selv kriminel i drømmen så er du sikkert ude i et ærinde i dit vågne liv som ikke er helt fint i kanterne. Det behøver ikke være sådan at du skammer dig over at være kriminel i drømmen. Du kan sagtens synes det er smart, cool, rigtigt at være kriminel. Ja rent faktisk kan du synes at dem som ikke er kriminelle er dumme og usmarte.

Det interessante ift at være kriminel i en drøm er hvad det er for et regelsæt du bryder. Er det samfundets normer, er det færdselsloven, er det janteloven – hvad er det for et regelsæt du bryder ved at være kriminel og hvem har opsat det regelsæt og synes du det er okay eller ikke okay.

De største kriminelle i vores samfund gør ting som egentlig burde være ulovlige, men som de kan sno sig ud af fordi de fx har rigtig mange penge – multinationale virksomheder der snyder i skat og driver rovdrift på verdens ressourcer. Banker og finansielle institutter, der skruer gebyrer op for kunder som er stavnsbundet – der er massevis af eksempler på at det at være kriminel, er man kun i lovens og til dels samfundets øjne, hvis en dommer kan slå hammeren i bordet og sige det må du ikke. Din drøm om at være kriminel kan have noget at gøre med disse problematikker. At du ikke synes de regler som findes er retfærdige og demokratiske nok.

Tolkningen går således på hvad du egentlig synes om den kriminalitet du oplever i din drøm, samt naturligvis karakter af den kriminelle adfærd.

Se også: Alarm | Angribe | Anklage | Bygninger og huse | Dommer | Fange | FængselHjem | Indbrudstyv | Lås | Lænker | Politi | Røver | SørøverTyv

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.