Drømmesymbol Olie

Drøm om olie

Olie raffineres og splittes til forskellige slags underkategorier, f.eks. benzin. Olie associeres almindeligvis med energi, rigdom. Olie bliver brugt ved massage og i parfumer for at nære huden og give den en smukkere glød. Olie kan derfor henvise til noget sensuelt. Mere metaforisk anskuet kan olie tolkes som at du trænger til at blive smurt, for at komme i gang. Har du rustne hængsler? Har du for nylig gydt olie på oprørte vande?

Din drøm om olie har kun betydning ud fra den sammenhæng som olien indgår i. Er der tale om en boreplatform i flammer er dette drømmesymbol naturligvis ganske anderledes end en smuk kvinde, der får erotisk oliemassage. Du skal således kigge på i hvilken sammenhæng at olien indgik i din drøm og herefter kigge på de relevante drømmesymboler.

Husk at det ikke blot er selve olien og den handling som er forbundet hermed du skal være opmærksom på. Det er ligeledes vigtig at du er opmærksom på hvorledes du havde det i drømmen. hvilke følelser havde du i forbindelse med det du oplevede. Begær, vrede, frygt, etc. Kombinere dine oplevelser i drømmen med din følelser du havde og du bliver hurtigt sporet ind på tolkning af din drøm.

Se også: Affald | BenzinBrændstof | GasKul | MassageMiljøet | Transportmidler | SexTog | Røg

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.