Drømmesymbol Racist

dreams-fremmed3Racisme refererer til overbevisninger, der fører til negativ forskels-behandling af folk på basis af deres opfattede race, som i snæver forstand kun betyder biologisk race, men i bredere forstand også kan omfatte etnisk herkomst generelt og dermed ofte også kultur og religion.

Drømte du at du selv var racist eller deltog i tæt sammenhæng med racister (optog, hænge ud sammen på et hjørne etc.) kan dette være et tegn på at du gerne vil vide lidt mere om en gruppe af andre mennesker. Du føler dig udenfor og ved ikke hvordan du skal komme ind i gruppen, hvorfor du i drømmen reagere ved at stille dig i oposition til gruppen. Du kan naturligvis også være godt og grundig træt af et eller andet og optræder derfor i din drøm som racist (altså fjentlig indstillet) overfor denne gruppe, eller det som de repræsentere.

Drømte du om at andre var racistiske overfor dig er dette en negativ nedgørelse af din person. Ergo er det interessante i drømme, hvem det var, du oplevede var racistiske overfor dig. Find ud af dette og du vil finde ud af hvem eller hvad drømmen peger på at du har af samspilsudfordringer overfor.

Se også: Aliens | Modstander | Udlænding | Lande | Landegrænse | Fremmed | Diktator | Frygt | Psykopat

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.