Drømmesymbol Spanskrør

Drøm om Spanking, BDSM

At drømme om enten at få smæk med et spanskrør (en ridepisk eller lignende), eller at give et andet menneske smæk har helt klart seksuelle undertoner. Har du lyst til at give eller få smæk i seksuelle sammenhænge, så søg mere information i de kredse som beskæftiger sig professionelt hermed. Lad være med at gå med disse aggressioner inde i dig selv. Få dem snakket igennem med andre og lev dem ud på en konstruktiv måde, hvis det er hvad du føler for.

Spanking er slag eller piskning med seksuelt formål. Ideen er at fremkalde en smerte uden angst. Derved kan man opnå en seksuel ophidselse ved hjælp af det morfinlignende stof Endorfin, som kroppen naturligt afgiver til blodet, når man udsættes for smerte.

I drømme lader vi ofte andre om at påføre os irettesættelser, straf for ting som vi føler (med rette eller urette) at vi i vores vågne liv burde blive straffet for. Har du gjort tvivlsomme ting her på det seneste?

Se også: Lidelse | LæderPine | Pisk | Rocker | RustningSadomasochisme | SexTortur | TøjYdmyge

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.