Drømmesymbol Spøgelse

dreams-ghostDrøm om spøgelser i form af hvide skikkelser, der svæver rundt i drømme hører til den okkulte verden. Altså såfremt man opfatter spøgelset som værende virkelig til stede.

Ordet okkult kommer fra latin og betyder “skjult” og betegner det, som er skjult for sanserne. Det er altså betegnelsen for kræfterne og drivkraften i de handlinger, som er skjult i formålet med livet, hvad enten det er solart, planetarisk eller menneskeligt.

Disse energier er neutrale, og de bruges af den hvide okkultist i det godes tjeneste. Den sorte okkultist bruger dem til sine egne personlige og egoistiske formål. Undertiden ser man spiritualitet og det okkulte forvekslet med hinanden, hvilket er ganske forståeligt idet begreberne overlapper. Der er dog væsentlige forskelle, fx beskæftige spirituelle mennesker sig meget lidt med spøgelser, ufoer, vampyrer, varulve, zombier, tryllekunst og overtro i al almindelighed.

Til gengæld beskæftiger spirituelle mennesker sig rigtig meget med det som kaldes energierne, og ud fra denne betragtning er spøgelser ganske virkelige, idet disse opfattes som fx vores skytsengel, der sørger for at guide og beskytte os. Drøm om spøgelser kan ligeledes ud fra et psykologisk synsvinkel anses som at være manifestationer fra din underbevidsthed, der søger at guide og vejlede dig. Gøre dig opmærksom på nogle problemfyldte områder, noget som kan udgøre en trussel mod dig.

Se også: Forfulgt | Kyskhed | Rædsel | Spøgelser | Overnaturligt | Ånd | Skytsånd | Djævlen |  Grusomhed | Misbrug | Psykopat | Totemdyr | Vejleder

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.