Gratis ePub – Kiromanti, lær det selv

Gratis bog om kiromanti

I NetSpirits online bibliotek er samlet nogle af de forskellige bøger som vi refererer til rundt omkring på NetSpirit. Formålet med dette bibliotek er først og fremmest at være medvirkende til udbredelsen af disse fantastiske tekster. Sekundært er det et led i vores bestræbelser på at levere viden og ikke holdninger. Her er muligheden for at gå direkte ned i kildeteksterne og se hvad der egentlig står i disse.

Endelig rummer online biblioteket også vores egne gratis epub. Hvis du er ny her på NetSpirit så vær opmærksom vores ePublikationer er et supplement til alt det meget materiale vi i øvrigt har om de forskellige emner.  Bare klik dig rundt og bliv inspireret. Du vil finde massevis af artikler, sjove funktioner, etc.

Styrk dit liv med kiromanti - gratis epub

Gratis epub: “Styrk dit liv med kiromanti – Lær det selv”

Beskrivelse: Grundbog i kiromanti. En guide til håndlæsning. Lær det selv. Kiromanti der også er kendt under navnet håndlæsning er kunsten at læse i hænderne. Kiromanti kan benyttes til at fortælle om sider af dig selv, du ikke er bevidst om og aktivere ukendte bevidsthedsmæssige ressourcer. Tegnene i dine hænderne kan fortælle om din skæbne, hvordan det vil gå med din økonomi, kærlighedsforhold etc. Du får igennem dette kursus en grundig forklaring på hvordan du læser og fortolker det, som hænderne ifølge kiromantien fortæller.