Drømmesymbol Kys

Drøm om kys

Kys er forbundet med ømhed, omsorg, trøst og kærlighed. Kys mellem to elskende betyder forening, lidenskab og sammensmeltning, dyb kærlighed til hinanden på et eller andet plan, ofte en fysisk kærlighed som to mennesker der vælger at gifte sig har. Kys mellem forældre og børn, vil altid indikere omsorg, trøst og kærlighed. Handler kysset om alle de frøer der skal kysses, før man finder sin prins. Se om du kan forbinde kyssene med hvad der faktisk skete i drømmen. Hvem du kyssede, hvad det var for et kys? Tantekys? Et kys til et barn? Høflighedskys på kinden til svigermor?

I nogle kulturer er det normalt at give høflighedskys. Kys på begge kinder er udbredt bl.a. i Frankrig. Når man mødes, tager man fat i hinanden og kysser på kinden. Eller det vil sige, man lægger kind mod kind og kysser ud i luften. Det mest almindelige er to kys, men i Spanien ses dog ofte at man kysser tre gange. Måske en relation til den hellige treenighed.

Nogle gange kan drømme om høflighedskys sige noget om din holdning til det at være være overfladisk, at mangle intimitet. Men det afhænger helt af hvilken kulturel baggrund du kommer fra. Når du kysser nogle i en drøm er det fordi du gerne vil i kontakt med vedkommende, accepteres af personen eller det som du nu end kysser. Kysser du en pokal, en medalje kan det dog også være udtryk for hyldest.

Se også: Barn | Bryllup | Knæle | Kroppen | Omfavnelse | Samleje | Salut

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.