Drømmesymbol Salut

En salut er det at hilse med kanonsalve eller med håndvåben. Salutation (lat. salutatio, “hilsen”) er også præstens hilsen til menigheden ved gudstjenestens begyndelse (Herren være med eder). Ved en traditionel salut affyres en række løse skud fra kanoner eller andre skydevåben som en hilsen der tilkendegiver respekt over for nationalflag eller højtstående personer, oftest statsoverhoveder, kongelige og militærpersoner, samt ved særlige festlige lejligheder. Nærværende symboltydning er af en salut i betydningen af en hilsen med kanonsalve eller med håndvåben. Dette forbinder vi typisk med en begravelse, med noget højtidligt.

Der benyttes løst krudt ved en salut og det kan sagtens være selve braget, affyringen, der er det egentlige drømmesymbol, hvorfor der herunder er et link til drømmesymbolet fallos. En salut er tegn på respekt og status. Kunne det være en påmindelse til dig om at træde mere i karakter, at kende din plads. Hvis salutten blev affyret til ære for dig kunne din rette plads være en overordnet plads, en lederrolle af en slags. Er der en rolle som din underbevidsthed mener du er klar til at udfylde og som du endnu ikke er opmærksom på, eller føler dig klar til i dit vågne liv?

Se også: Barn | Bryllup | DyrKnæle | Kroppen | Kys | KærlighedOmfavnelse | Samleje

Se også: Fallos / Gevær / Parade

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.