Drømmesymbol Omfavnelse

Drøm om omfavnelse, kram

En drøm hvor du modtager en omfavnelse, symboliserer ofte en repræsentant af hvordan du har det med dig selv for tiden. Omfavnelse, kys og ultimativt samleje er alle symboler på accept af sider man er klar til at begynde at integrere. Drømmen kan også være en opfordring til at holde mere af dig selv som du er.

Det er vigtigt at forsøge at finde den person der gav dig omfavnelsen. Hvis du kan personificere vedkommende, er det måske en i dit vågne liv som du gerne vil i kontakt med, og drømmen er således en ønskeopfyldende drøm. Hvis det var dig der omfavnede en anden person, kan det betyde at du har brug for ømhed, nærhed og hengivenhed.

Drømmer du om at en person eller et dyr omfavner dig og ikke vil give slip, bider sig fast i dig og ikke vil lade dig gå – hvis dyret bare holder dig tilbage og ikke virke skræmmende så er det et tegn på at nogen som dyret er et symbol for vil hindre dig i at gøre noget dumt, beskytte dig, give dig et godt råd – hvis dyret er skræmmende, truende, er det et tegn på en afhængighed, en forbindelse som ikke er god for dig og som du bør løsne, frigøre dig fra.

Se også: Barn | Bryllup | DyrKnæle | Kroppen | Kys | Kærlighed | Samleje | Salut

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.