Drømmesymbol Karneval

dreams-karneval-1

Drøm om et karneval er på den ene side positivt. Her er en masse, mere eller mindre afklædte kvinder og mænd, der dansker og synger sig igennem en bys gader. Men hvis du følte dig udenfor al denne festitivas er det måske et tegn på at du føler livet, eller nogle muligheder glider dig forbi.

Et karneval og en maskeradefest har mange sammenfald som drømmesymbol. Der festes og man er glade, men man er udklædte. Det er altså ikke den spontane livsglæde vi ser udfoldet. Det er en planlagt og indpakket version. Måske har du mere fokus på overfladen, indpakningen af denne slags fester. Kort sagt er dine følelser i forbindelse med at se på, eller være en del af karnevallet, maskeradefesten vigtig for den videre tolkning.

Tildækningen, det at bære en maske, har helt sikkert en betydning. Hvem er det i drømmen som er tildækket, skjuler de sig, undgår de dig, undgår du dem?

Der findes de pænere karneval – som fx det i Venedig, hvor fokus er på det pænere borgerskab, de finere turister. Og så findes der de mindre pæne karneval – som fx det i Rio hvor fokus er på dans i gaderne, løssluppenhed, sex og rigelige mængder af alkohol. Hvad for en type karneval oplevede du i din drøm?

Se også: Brasilien | Cirkus | Djævlen | Dæmon | Homoseksualitet | Image | KosmetikLøssluppenMaske | Maskeradefest | ParadeSex | Skuespil | Teater | Voodoo | Yin og yang

 

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.