Drømmesymbol Teater

Det er oftest således at enhver form for bygning repræsentere dig selv. Således også ved et teater hvor scenen kan være en del af din personlighed, mens tilskuerækkerne, balkonerne etc. kan være andre aspekter af dig. Det som foregår på et teater er jo vidt forskelige teaterforestillinger og dine følelser overfor teatret er meget afgørende for tolkningen af drømmen. Synes du teatret er spændende, eller synes du det er noget støvet kedeligt, opsyltet noget?

En drøm om et teater kan være en opfordring til at du lader være med at gå og spille komedie, fører dig frem, tilbageholder vigtige informationer. Modsat kunne drømmen også være en opfordring til dig om at indtage scenen og vise dine talenter frem for verdenen. Dette vil især være gældende hvis du er genert af natur. Hvis du var iscenesætter eller instruktør, kunne det være en henvisning til den kontrol eller mangel herpå du i øjeblikket har over andre.

Se også: Bygninger og huse / Maske / Professioner

Se også: Brasilien | Cirkus | Djævlen | Dæmon | Homoseksualitet | ImageKarnevalKosmetikLøssluppenMaske | Maskeradefest | ParadeSex | Skuespil | Voodoo | Yin og yang

 

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.