Drømmesymbol Løgn

Drøm om at lyve, fortælle løgn

Drøm om løgn, at lyve. Vi lyver hele tiden i det vågne liv. Vi siger til andre at vi har det fint, mens vi holder vores problemer for os selv. Vi siger at andre ser godt ud selvom vi måske ikke mener det. Vi fremstiller os selv pænt på de sociale medier og lyver i det hele taget ganske meget. Din holdning til usandfærdigheder i drømmen er lige så vigtig som den er i dit vågne liv.

Tænk nøje over, om du i drømmen var ligeglad med at du stak en løgn, men tænk også over hvorfor du løj? Er der noget i dit vågne liv du dækker over, noget du skjuler – fortæller din underbevidsthed dig, at der måske er tale om selvbedrag, og at du skal løfte sløret, en gang for alle.

Det at stikke en løgn kan have fatale følger, det er derfor vigtigt at du får set på din moral og etik i dit vågne liv. At stikke en hvid løgn kan også være for at beskytte andre mennesker, så drømmen henviser måske til at der er sider af din personlighed der ikke lige skal på bordet med det samme. Måske løj du fordi du er bange for at andre skal opdage sandheden om dig, og da må du se på om du kan stå inde for den person du er. Har du problemer med selvaccept?

At lyve overfor børn er noget alle forældre gør, dels for at beskytte dem mod verdens virkelighed, så hvis drømmen handlede om en løgn du stak til dit barn, taler den om din omsorgsfuldhed overfor dine børn.

At lyve til andre om at man har det værre end man faktisk har. Eksempelvis taler man med sin kæreste i telefonen og siger at det er rigtig kedeligt på ferien til Bali, mens man faktisk har det helt super og hygger sig på stranden i højt solskin. At lyve for andre i en drøm er altid udtryk for at man skjuler noget fra dem. Spørgsmålet er så blot om man lyver for at beskytte sig selv eller den anden person.

Se også: Dække over | Fange | Fiasko | ForbandelserFortrydelse | Fristelse | Fuldskab | Følelser | FlovFlok | Genert  | GådeHemmelighed | Lænker | Mobning | Sindstilstande | SkadeSkyldfølelse | Utroskab

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.