Få hjælp af eksperter Få hjælp af eksperter Få hjælp af eksperter Få hjælp af eksperter
ONLINE YDELSER
HURTIGT, ENKELT, NEMT

Feng Shui
Numerologi
Astrologi


Tarotkort
Enneagrammet
DrømmetydningONLINE KURSUS
CLAIRVOYANCE
Lær at få kontakt med det som er større end os

I dette kursus lærer du hvad det betyder at være clairvoyant. Du behøver ikke at kende noget som helst til spiritualitet eller clairvoyance. Dette er et grundkursus – vi tager det helt fra start. Alle kan være med og ALLE spørgsmål er velkomne. Du kan helt bestemt godt være med selv om du ikke har noget kendskab til clairvoyance.

Kan du se ting, andre ikke bemærker?
Kan du fornemme ting, andre ikke fanger?
Eller har du måske en meget veludviklet intuition?
Så kan det være tegn på, at du har clairvoyante evner.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Du vil få opøvet dine evner til at kunne give clairvoyant vejledning.
  • Du vil få en forståelse for den åndelige verden og  deres nærhed omkring os.
  • Du vil opøve discipliner og få redskaber, som du også kan bruge i din dagligdag.
  • Du vil få en skærpet intuition.
  • Du vil få dybere kendskab til dig selv og andre.
  • Du vil opnå en ny indfaldsvinkel til dit liv og dine omgivelser.
  • Du vil opnå en større personlig rummelighed via din udvikling.
  • Du vil blive inspireret!

Clairvoyance

Du får et kursus med rigtig undervisning. Vores kursus inkludere egentlig klasseundervisning, samt inkluderet 1-1 møder med din underviser. Vores kurser er rigtige kurser med undervisning af en klasse og mulighed for interaktion med såvel underviser som studiekammerater undervejs.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

Du sparer ofte mere end 50-70%
Sammenlign os meget gerne med andre udbydere.
Du vil finde at vi er bedst og billigst. Ofte sparer du 50-70%

Clairvoyance

Kursus
opbygning
Kurset er opdelt i fire moduler. Kursus strækker sig over to weekender.

Modul I

Første weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på de fem sanser. Vi ser på hvordan de fem sanser optimalt burde fungere ud fra et clairvoyant vinkel. Vi kigger også nærmere på intuitionen og hvorfor vi tænker og opfatter verden sådan som vi gør i det vestlige samfund. Vi kigger på forskelle mellem østlig og vestlig måder at tænke på.

Modul II

Første weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter med at følge op på forrige modul. Især omkring intuitionen og hvordan du kan lære at stole mere på dine egne tanker og ideer. Vi kommer også forbi de mange forskellige måder hvormed du kan arbejde med din intuition og clairvoyance – chakraerne, pendulering, healing mv.  Vi gennemgår og laver et fjernhealing og du får en metode, så du har noget, du kan øve dig på.

Modul III

Anden weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi taler om de spørgsmål, du garanteret har, efter du har forsøgt dig med fjernhealing og clairvoyance øvelserne fra modul II. Vægten er på guider og skytsånder. Forskellige måder at søge vejledning fra det åndelige. Vi kommer forbi Akasha arkiverne og hvordan du kan spørge universet om vejledning. Vi går også et skridt dybere i hvordan du bliver dus med din intuition. Hvordan du kan træne dine psykiske evner.

Modul IV

Anden weekend Søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi kaste os ud i at give dig en masse teknikker til at bruge dine evner og øge din bevidsthed og intuition samt hjælpe og guide dig til, hvad du kan bruge dine evner til. Fokus er på at du får en masse værktøjer så du kan arbejde med clairvoyance.

Selvstudie

Alle tidligere kursister har været glade for tiden mellem lektionerne. Her har de kunne at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion.

Opfølgning

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset kommer til at kende din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Diplom og certifikat

Du får altid et diplom for deltagelse. Der er også mulighed for afsluttende test og hvis den bestås, så adgang til at benytte certifikatet “Uddannet Clairvoyance grundkursus” på din egen blog eller hjemmeside.

Tidspunkter

Vi afholder Clairvoyance kursus hver 6 uge igennem hele året.

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

Clairvoyance

TILMELDING

TILBUD – Tidligere 3490 kr. SPAR 1495 KR
Kun kr. 1996-
Pris er for alle fire moduler, inklusiv  diplom på deltagelse, samt undervisningsmateriale. Det er muligt at opdele betaling i to rater af 998 kr. Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før kursusstart. 

Clairvoyance

Fordele ved online kursus
Der er mange fordele ved online kursus.

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste clairvoyanter, undervisere i clairvoyance.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Som deltager i NetSpirits online kursus om tarotkort får du adgang til et omfattende undervisningsmateriale. I forvejen har NetSpirit så afgjort Danmarks største, bedste og mest omfattende sektion om kanalisering – herunder healing, clairvoyance. Og det hele er ganske frit og gratis tilgængeligt.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt ved tarotkort som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviseren i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Der er plads til 8 deltagere. Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

Clairvoyance kursus

KURSUS CLAIRVOYANCE

I dette kursus lærer du hvad det betyder at være clairvoyant. Du bliver inviteret til at lære clairvoyantens teknikker til at forstå din intuition og egne evner. Du får del del i den viden, de erfaringer og teknikker, man benytter som clairvoyant. Efter kursus kan du selv arbejde videre med det i hverdagen.

Dette kursus er til dig som har et ønske om at ville finde ud af, hvilke evner du har, er nysgerrig på den åndelig verden, ønsker at komme i gang med at træne dine evner. Du får sparring undervejs. Du får personlig sparring på de øvelser, du gør sammen med de andre deltagere.

Du får massevis af teknikker og redskaber til at forstå energier. Du vil efter kursus være meget bedre i stand til at arbejde med energier i og omkring dig. Dette både via decideret clairvoyance men også via meditation, healing via chakra, pendulering, kontakt med dine spirituelle guider.

Vil du udvikle samt opøve dine clairvoyante evner? Så er dette kursus lige noget for dig. Alle kan lære clairvoyance, også du. Kurset er meget mere end et clairvoyance kursus. Du får undervejs en masse spirituelle guldkorn, der vil gavne dig og din spirituelle udvikling.

Clairvoyant kursus fokuserer på elementer som:
Healing, sjælen, meditation, udrensning, energiboost, balance, indre ro, trance healing, afdøde & guider, clairvoyance, trance, auraen,  intuition, psykiske evner,  den 6. sans, symboltolkning, englekort, tarotkort, automatskrift, kanaliserede budskaber, karma, reinkarnation og meget mere.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

 

ONLINE KURSER
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi
Numerologi
Kursus Astrologi
Astrologi
Kursus Tarotkort
Tarotkort
Kursus Enneagrammet
Enneagrammet
Kursus Drømmetydning
Drømmetydning

Oversigt ydelser

Kontakt
NetSpirit
[wpforms id=”8569″]