Selvstudie tarotkort

Vil du vide mere

I forbindelse med gennemgang af tarotkortenes forunderlige, spændende og indsigtsrige univers, har vi været omkring en lang række andre begreber. Da det kunne være at du har fået lyst til at dykke lidt dybere ned i nogle af de begreber vi har været omkring, får du her en lille oversigt over hvad vi har været omkring og hvor på NetSpirit du kan finde nærmere information om de enkelte emner.

Vi var i kapitlet “Klarlæggelse af dit personlige udgangspunkt” omkring af de relationer man kan drage til andre begreber afhænger af hvordan man anskuer tarotkort. Hvis ens fokus er på det guddommelige og menneskets rejse igennem reinkarnationerne tilbage til den guddommelige kerne er emnet De syv udviklingsplaner relevant. Ligeledes hvis ens fokus er på tarotkortenes evne til at fortælle om fremtiden er afsnittet om Profeter & profetier, måske interessant. Eller måske afsnittet om Skæbnen, eller afsnittet om menneskets frie vilje, eller måske afsnit om karmaloven.

Hvis tarotkort derimod mere anskues som et værktøj primært til at gøre en bevidst om det underbevidste og et redskab til at reflektere over et spørgsmål fra flere sider, er der nærliggende relationer til pendulering og håndlæsning, der begge kan anskues på samme måde – som redskaber til at gøre en bevidst om det underbevidste og et redskab til at reflektere over et spørgsmål fra flere sider.

I kapitlet “Klarlæggelse af dit personlige udgangspunkt” var vi også omkring den vigtige intuition og baggrunden for denne er jo den spirituelle opfattelse af at alt i Universet består af energi (livsenergi / Ch’i). Dette er en grundlæggende antagelse i al spiritualitet og ved at sætte sig lidt ind i dette vigtige begreb, får man en rigtig god forståelse for hvad spiritualitet i sin essens drejer sig om. Du finder flere forskellige afsnit på NetSpirit, der kredser om dette vigtige begreb. Start eventuelt med afsnittet “Den spirituelle opfattelse af begrebet energi”, herfra er der link ud til de øvrige afsnit, der beskæftiger sig med begrebet.

 

HUSK DU HAR FRIT ADGANG TIL AT STILLE SPØRGSMÅL OM TAROTKORT. DET ANBEFALES AT DU BENYTTER DIG HERAF. DU KAN SPØRGE OM ALT DER VEDRØRER TAROTKORT. DINE SPØRGSMÅL ER PRIVATE OG PERSONLIGE.

SPØRG OM ALT

Det er ganske gratis. Du skal ikke betale for svar, når du har købt en af vores ydelser – fx nærværende selvstudie i tarotkort. Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til.

 

tarot-italien-stokke-01

 

SLUT