Drømmesymbol Kontor

Drøm om kontor

En drøm om det kontor du arbejder på, siger sikkert mere om din egen personlighed end om hvordan det egentlig går på kontoret. Det kan dog også være at kontoret refererer til hvordan du klarer dig rent forretningsmæssigt, økonomisk, karrieremæssigt.

Hvis det ikke var dit eget kontor skal du kigge nærmere på hvilke følelser du havde i forbindelse med at opholde dig her. Var du glad, bange for at blive opdaget? At opholde sig på et ukendt kontor kan også have noget at gøre med at du er optaget af at sammenligne dit liv med andres, f.eks. hvad angår økonomi, men også holdninger og idealer. Måske er der nogle karaktertræk du gerne vil tilegne dig?

Det vigtigste for tolkningen er hvordan du havde det med det kontor du drømte om. Var du glad, bange, bekymret, følte dig hjemme, på udebane, etc. Dette vil fortælle dig i hvilken retning drømmen forsøger at guide dig. Altså om det er noget du bør tage dig i agt for, eller det er noget du begærer, eller om det er noget som er rodet, forvirrerende. Etc.

Dernæst skal du holde denne følelse op imod det, som kontoret repræsentere i din drøm – en person, en gruppe, et område i dit liv, etc.   Og du vil således havde både handlingen (følelsen) og det som handlingen skal sættes ind overfor (det som kontoret repræsentere).

Se også: Altan I Ambassade I ArbejdeBadehus I Bank I Bar I Bibliotek I Biograf I Boligindretning I BygningerBørneværelseCafe | Cirkus I DrivhusDøre I Elevator I Fabrik | Fangelejr I Fyrtårn | Gange I Hjem I Hospital I Hotel I Hule I Hus I Hytte I Kollega I Loft I Losseplads I Rede I Reparation I Restaurere I Restaurant | Ruin I Skab | Skyskraber I Sommerhus I Soveværelse | Stue I Tag I Trappe I Villa I Vinduer I Værelse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.