Drømmesymbol Sommerhus

Drømmesymbolet kan være et billede på hvile, fred, ro og afslapning. Så drømmer du om sommerhuset, anbefales det, at man kigger på sine behov for netop ferie fra dagligdagens trummerum. Er sommerhuset gammelt og udslidt er det en henvisning til at det ikke har været brugt nok undervejs og det derfor er på høje tid at tage en ferie. Men som i alle drømme kommer det an på hvordan du har det med at være i sommerhus og hvad du forbinder sommerhusferie med. Drømmen kanvære et minde om din barndoms ferier, og da vil drømmen opfordre dig til at søge indad i dig selv og hjælpe dit indre barn til at få fred og ro.

Læg mærke til hvem du var sammen med i sommerhuset? Hvordan sommerhuset så ud? Hvor mange rum? Husk at sommerhuset repræsenterer det samme som huse/bygninger og lejligheder: Nemlig din egen personlighed og de forskellige sider af dig selv. Bemærk om det var sommer, vinter, forår eller efterår. Hvordan så haven ud, bar træerne frugter? Var møblerne dækket af? Det er vigtigt at nå ind til så mange aspekter af drømmen som muligt, for at få den rette tolkning. Læg også mærke til dine følelser og sindsstemning da du vågende.

Se også: Altan I Ambassade I Badehus I Bank I Bar I Bibliotek I Biograf I Boligindretning I BygningerBørneværelseCafe | Cirkus I DrivhusDøre I Elevator I Fabrik | Fangelejr I Fyrtårn | Gange I Hjem I Hospital I Hotel I Hule I Hus I Hytte I Kontor I LejlighedLoft I Losseplads I Rede I Reparation I Restaurere I Restaurant | Ruin I Skab | Skyskraber I Soveværelse | Stue I Tag I Trappe I Villa I Vinduer I Værelse | Værksted

Se også: Barndom / Boligindretning / Bygninger og huse / Børneværelse / Ensomhed / Eskapisme/flugt / Ferie / Ferielejr / Rejse

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V X Ø
Drømmesymboler oversigte Drømmesymboler oversigt

Sådan bruger du drømmesymboler

Med Danmarks største og mest omfattende oversigt over drømmesymboler – mere end 2000 drømmesymboler er forklaret – er du godt rustet til at tyde dine drømme. I de enkelte drømmesymboler er henvisning til andre relevante drømmesymboler. Du kan også benytte søgefunktionen, eller de alfabetiske oversigter over drømmesymboler.

Er der et drømmesymbol du ikke kan finde, så fortæl det og vi tilføjer det. Ligeledes hvis du gerne vil have andre henvisninger ind under et drømmesymbol. Fortæl hvordan vi kan gøre oversigt over drømmesymboler bedre. På forhånd tak for dit engagement. Har du spørgsmål om drømmetydning eller ønsker du at få tolket din drøm, så foregår dette i vores forum. Her kan du stille spørgsmål, hjælpe andre med svar, få tydet din drøm.

Drømmesymboler er forud definerede forklaringer på, hvad de enkelte symboler i drømmene almindeligvis betyder. Dette regelsæt er ikke helt det samme, hvis man sammenligner fx et østerlandsk regelsæt med et vesterlandsk. Endvidere skal de enkelte symbolforklaringer kun tages som et udgangspunkt, ikke som en klippefast sandhed.

Alle symboler har to sider: en kollektiv og en personlig. Den kollektive side er, at vi alle ved, hvad et hus er, mens den personlige side altid vil være forbundet til drømmerens personlige historiske baggrund, og de steder personen har boet, eller hvordan den person har oplevet de steder, hun/han har boet. Det gælder alle symboler. Forbindelsen mellem, hvad et hus er og personens opfattelse af et hus, er det, der afgør, hvordan et drømmebillede skal forstås.

Drømmesymbolerne benyttes i drømmetydning når man skal fortolke elementer i en drøm. Man kigger man på de enkelte drømmesymboler som drømmen kan huske og herudfra søges at lave en drømmetydning. Benyt oversigten over drømmesymboler til at søge efter det du gerne vil vide mere om. Fx drømmetydning død, drømmetydning slange, drømmetydning kat, drømmetydning tænder, drømmetydning gravid, etc.

Hvad betyder det når jeg drømmer om? Betydning af min drøm? Det kan du få svar på ved at benytte drømmesymboler, der fortæller hvad din drøm handler om.

Mangler du et drømmesymbol? Så fortæl dette i forummet og vi opretter en forklaring på drømmesymbolet til dig. På forhånd tak for dit engagement.