Planet Pluto

planet-plutoPluto

En lille planet af is. Den ligger så langt fra Solen, at det tager 248 år for den at nå én omgang. Plutos bane er så oval, at den i nogle perioder er tættere på Solen end Neptun. Navnet Pluto betyder: dødsrigets gud.

Astrologisk set repræsentere Pluto hvordan de dybeste liggende psykiske energier kan udnyttes og integreres i det personlige liv. Det er en smule svært at forklare planetens indflydelse, da vi er ude i påvirkning af nogle mekanismer i mennesket, som ligger udenfor det personlige jeg’s kontrol – og forståelse. Pluto menes at påvirke det kollektivt ubevidste og i det hele taget går denne planets indflydelse mere på masserne end på individet. Massebevægelser som nazismen, fascismen og kommunismen menes at være styret af Pluto. Planeten Pluto. repræsentere vores behov for transformation og fornyelse.

Vores solsystem består af solen, 9 Planeter og deres 61 kendte måner, asteroider, kometer, støv og gas. Planeterne, asteroiderne og kometerne rejser rundt omkring solen, centrum af vores solsystem. Solsystemet, som Jorden befinder sig i, er en del af Mælkevejen, med diameter på ca 100.000 lysår og 200 milliarder stjerner.

astro-vest-planet-2

Klik og læs om planeternes betydning