Planet Venus

planet-venusVenus

Landskabet på Venus består af høje bjerge med dybe kløfter og søer af svovl. Der er 500 grader varmt. Venus er dækket af et tykt lag skyer. Somme tider regner det – ætsende dråber af svovl. Venus består af en delvis fast jern-nikkel kerne, en fast kappe og en skorpe af silikater. Den orange planet drejer sig langsomt om sig selv. Et Venusdøgn er på 5832 timer (243 jorddøgn)

På den tid når den at kredse om Solen én gang. Et år er på 225 jorddøgn, altså lidt kortere end et døgn på Venus. På Venus er det sådan, at Solen står op i vest og går ned i øst. Den roterer ikke samme vej som Jorden. Venus er opkaldt efter den romerske kærlighedsgudinde.

Astrologisk set repræsenterer Venus vores kunstneriske evner, vores estiske sans og ikke mindst vores kærlighedsliv. I et mandligt horoskop viser Venus’ position, hvordan han vil blive elsket, mens Mars viser hvordan han elsker. I et kvindeligt horoskop er det lige omvendt. Her viser Venus hvordan hun elsker og Mars hvordan hun bliver elsket. Venus fortæller om hvordan vi forbinder os med noget, der ligger udenfor os, tager det ind og vurdere det. Positive egenskaber er kærlighed, venskab, forbindelser, ømhed ynde og tiltrækning. Negative egenskaber er dovenskab, kun at følge sine sympatier og antipatier, forfængelighed og sanselige overdrivelser. Planeten Venus, repræsentere vores behov for kærlighed og skønhed.

Numerologisk set er Venus associeret med tallet 6 samt bogstaverne F-O-X.

Vores solsystem består af solen, 9 Planeter og deres 61 kendte måner, asteroider, kometer, støv og gas. Planeterne, asteroiderne og kometerne rejser rundt omkring solen, centrum af vores solsystem. Solsystemet, som Jorden befinder sig i, er en del af Mælkevejen, med diameter på ca 100.000 lysår og 200 milliarder stjerner.

astro-vest-planet-2

Klik og læs om planeternes betydning