Planet Uranus

planet-uranusUranus

Denne planet består også af gasser og har en atmosfære af metangas, hvilket giver Uranus en lysende blå farve. I midten af Uranus er der en lille klippekerne. Uden om den er er en tæt kappe af vandis, ammoniak og metan. Lyset fra Solen er 2½ time om at nå ud til Uranus. Der er meget koldt, mindst 170 minusgrader. Uranus er omgivet af en del ringe, der består af mørkt materiale. Uranus er 84 år om at nå én gang rundt om Solen. Et døgn er på ca. 18 jordtimer. Den er opkaldt efter den græske gudinde Uranus: astronomiens muse.

Astrologisk set repræsentere Uranus evnen til at gå ud over det konventionelle, og det som i almindelighed regnes for at være muligt. Uranus forbindes med originalitet, pionerånd og oprørskhed. Uranus er altid i en vis forstand amoralsk fordi det den bringer med sig ikke stemmer overens med de gældende normer. Positive egenskaber er evnen til at sætte sig ud over smålighed og fastsatte grænser, forestillingsevne, intuition og fantasi. Negative egenskaber er manglende tilpasning og behov for at gøre oprør for oprørets skyld. Planeten Uranus. repræsentere vores behov for individualitet, behov for at være anderledes, speciel, unik.

Numerologisk set er Uranus associeret med tallet 4 samt bogstaverne D-M-V.

Vores solsystem består af solen, 9 Planeter og deres 61 kendte måner, asteroider, kometer, støv og gas. Planeterne, asteroiderne og kometerne rejser rundt omkring solen, centrum af vores solsystem. Solsystemet, som Jorden befinder sig i, er en del af Mælkevejen, med diameter på ca 100.000 lysår og 200 milliarder stjerner.

astro-vest-planet-2

Klik og læs om planeternes betydning