Stjernetegn Krebsen – Vestlig astrologi

cancer-1

Krebsen 21/6 – 22/7

Krebsen (Cancer) er det 4. stjernetegn i dyrekredsen. Stjernetegnet ligger mellem Tvillingerne og Løven. Solen bevæger sig igennem Krebsen fra sidste del af juni til første del af juli. I græsk mytologi blev en krabbe sendt ud for at forstyrre Herkules, da han skulle kæmpe mod Hydra, søslangen.Og i egyptisk mytologi er Skarabæen symbol på genfødsel og alt levende.

Den typiske Krebs
Den typiske krebs er en følsom og modtagelig person. Den gode måde hvorpå Krebsen er dette er ved at være fantasifulde, forstående tolerante, hjælpsomme og god evne til at indleve sig i andres følelsesliv.

Den knap så gode måde hvorpå Krebsen er følsom og modtagelig er ved at være meget afhængig af andres vurdering af deres person og ved at være drevet af en (lidt for) stærk retfærdighedsfølelse, der kan få dem til at opføre sig som en “frelsertype”, der tager til Sydpolen for at redde pingviner, eller i det hele taget gør mange ting fordi de ikke kan udholde at hverken mennesker, dyr eller natur lider.

Nøgleord
Følsom, en god ven, sensitiv, forstående, tolerant, hjælpsom, viser sommetider en hård skal af frygt for ikke at blive værdsat på den måde de synes de fortjener.

Berømte personer født i krebsens tegn
Nelson Mandela, Ernst Hemingway, Rembrandt, Louis Armstrong, Prinsesse Diana, Anker Jørgensen, Prinsesse Alexandra, Dalai Lama, Thorkild Simonsen.

Krebsen er tilknyttet elementet Vand
Vand-elementet an man se i Krebs, Skorpion og Fisk. Element Vand er knyttet til det følelsesmæssige. Disse mennesker har stærke følelser, som de lader sig styre og påvirke af i deres liv. De har stor menneskelig indsigt og forståelse.

Krebsen er tilknyttet den kardinale kvalitet
Den kardinale kvalitet er evnen til at tage initiativer. De kardinale tegn – Vædder, Krebs, Vægt og Stenbuk – kan lide at tage initiativ og sætte nye ting i gang.

Krebsen er tilknyttet planet Månen
Astrologisk set repræsentere Månen vores følelsesliv, vaner og behov. Positive egenskaber er følsomhed, blødhed, poesi. Mindre positive egenskaber kan være passivitet, dovenskab, vilkårlighed, uorden, ustabilitet, humørsvingninger. Månen repræsenterer kvindelighed, underbevidsthed, følelser, hjem, moder.

Bedste partnermatch for krebsen

astro-vest-partner-hjerte

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit stjernetegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge vestlig astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv ved at have  harmoni mellem dit stjernetegn og de mennesker du omgås med. Bedste match: Andre Vand tegn. Konflikt: Med Luft tegn.

cancer-2

Krebsen (Cancer). Uranographia, Johannes Hevelius

Klik på dit stjernetegn

Skytte

Stenbuk

Vandbærer

Fisk

Vædder

Tyr

Tvilling

Krebs

Løve

Jomfru

Vægt

Skorpion

 

VIL DU VIDE MERE

Nærværende afsnit indgår i vores sektion om astrologier. Du har mulighed for at læse meget mere om vestlig astrologi, kinesisk astrologi og indiansk astrologi. Brug navigationsmenuen til højre for at vælge hvad du gerne vil vide mere om.

I vestlig astrologi fortæller vi om de tolv stjernetegn og deres tilknyttede generelle karakteristik, samt tilknyttede element, planet, etc. Vi fortæller også om horoskoper. Et horoskop er en grafisk model, der gør det håndgribeligt, hvordan de himmelske indflydelser har påvirket og stadig påvirker os.

Horoskoper er en fortrinlig måde at komme ind i astrologiens forunderlige verden. Læs om hvordan du selv opsætter dit horoskop og læs dit ugehoroskop for den kommende uge. Kort sagt vil du vide mere om vestlig astrologi og dit stjernetegn er du havnet det rigtige sted.

Stil spørgsmål om astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

 

cancer

Stjernetegn Krebsen

 

Ugehoroskoper