Stjernetegn Tvillingerne – Vestlig astrologi

gemini-1

Tvillingerne (Gemini) 21/12 – 20/01

Tvillingerne (Gemini) er det 3. stjernetegn i dyrekredsen. Stjernetegnet ligger mellem Tyren og Krebsen. Solen bevæger sig igennem Tvillingerne fra midten af maj til midten af juni.Stjernebilledet Tvillingerne indeholder den flerdobbelt stjerne Castor og den meget klare stjerne Pollux. Derudover findes her stjernehoben M35 og Klovneansigtet, den planetariske stjernetåge NGC 2392. I græsk mytologi hører vi om Tvillingerne Castor og Pollux, som sejlede med Argonauterne, på jagt efter det gyldne skind.

Den typiske Tvilling
Den typiske tvilling er social, nysgerrig, aktiv og alsidig. Tvillingen bliver utålmodig hvis der arbejdes for længe med den samme ting og har det godt når der er arbejdes med mange ting i et travlt miljø. Alternativt to eller flere beskæftigelser eller erhverv samtidig. Deres konstante nysgerrighed og længslen efter nye indtryk, kan resultere i en manglende evne til at præstere konkrete resultater.

Tvillingen har et let, jovialt og venligt temperament. Når tvillingen er drillende er det på en kærlig, venlig måde. Tyrens livsstil er ofte karakteriseret ved forskellighed og en kontaktflade med mange forskellige situationer og mennesker. Det er i tyrens natur at være opsøgende og rejse meget og langt for at opleve forskellige sider af livet. Tvillinger er som regel ikke originale tænkere, men har en usædvanlig evne til at tage andres ideer til sig og formidle dem på en usædvanlig måde.

Nøgleord
Sociale, meget talende, underviser, lærer, salgsperson, vil have variation, positiv, jovial, nysgerrig, beskæftiget med flere ting samtidigt.

Berømte personer født i tvillingernes tegn
Paul McCartney, Eddie Skoller, Peter Belli, Marilyn Monroe, Lise Nørgård, Carl Nielsen, Mogens Glistrup, Lone Dybkjær, John F. Kennedy, Prins Henrik, Kronprins Frederik, Prins Joachim, Bjørn Borg, Michael Laudrup,Bo Hamburger, Frank Jensen, Lars Hjortshøj, Lotte Heise, Poul Nyrup Rasmussen.

Tvillingerne (Gemini) er tilknyttet elementet Luft
Luft-elementet kan man se i Tvilling, Vægt og Vandmand. Element Luft er knyttet til mentale funktioner; fornuft, logik og ræsonnement står i høj kurs. Disse personer elsker det intellektuelle, abstrakte begreber, ord og kunst. Har gode kommunikations- og tilpasningsevner.

Tvillingerne (Gemini) er tilknyttet den bevægelige kvalitet
Den bevægelige kvalitet er evnen for smidighed og formidling De bevægelige tegn – Tvilling, Jomfru, Skytte og Fisk – er fleksible, villige til at udvikle sig, forandre sig og generelt åbne overfor transformation og tilpasning.

Tvillingerne (Gemini) er tilknyttet planet Merkur
Astrologisk set repræsentere Merkur vores intellekt og hvordan vi kommunikere med omverdenen. Hvordan vi taler, skriver og fremfører vores tanker og ideer. Merkur symbolisere den mandlige fornuft og fortæller om vores evne til at indsamle og bearbejde informationer. Sprog, handel, studier, undervisning forbindes med Merkur. Positive egenskaber er formuleringsevne, fornuft og alsidighed. Negative egenskaber er følelsesmæssig kulde og overintellektualisering.

Bedste partnermatch for tvillingen

astro-vest-partner-hjerte

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit stjernetegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge vestlig astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv ved at have  harmoni mellem dit stjernetegn og de mennesker du omgås med. Bedste match: Andre Luft tegn. Konflikt: Med Vand tegn.

gemini-2

Tvillingerne (Gemini). Uranographia, Johannes Hevelius

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Klik på dit stjernetegn

Skytte

Stenbuk

Vandbærer

Fisk

Vædder

Tyr

Tvilling

Krebs

Løve

Jomfru

Vægt

Skorpion

 

VIL DU VIDE MERE

Nærværende afsnit indgår i vores sektion om astrologier. Du har mulighed for at læse meget mere om vestlig astrologi, kinesisk astrologi og indiansk astrologi. Brug navigationsmenuen til højre for at vælge hvad du gerne vil vide mere om.

I vestlig astrologi fortæller vi om de tolv stjernetegn og deres tilknyttede generelle karakteristik, samt tilknyttede element, planet, etc. Vi fortæller også om horoskoper. Et horoskop er en grafisk model, der gør det håndgribeligt, hvordan de himmelske indflydelser har påvirket og stadig påvirker os.

Horoskoper er en fortrinlig måde at komme ind i astrologiens forunderlige verden. Læs om hvordan du selv opsætter dit horoskop og læs dit ugehoroskop for den kommende uge. Kort sagt vil du vide mere om vestlig astrologi og dit stjernetegn er du havnet det rigtige sted.

Stil spørgsmål om astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

 

gemini

Tvillingerne (Gemini)

 

Ugehoroskoper