Stjernetegn Skorpion – Vestlig astrologi

scorpius-1

Skorpionen (Scorpio)  23/10 – 21/11

Skorpionen (Scorpio) er det 8. stjernetegn i dyrekredsen. Stjernegnet ligger mellem Vægten og Skytten. Solen bevæger sig igennem Skorpionen fra 24. oktober til 22. november. Stjernetegn Skorpionen ligger i et stjernerigt område, ganske tæt på Mælkevejens centrum. Her kan man se bl.a. Antares, en rød superkæmpe også kaldet Skorpionens hjerte. I græsk mytologi blev Orion stukket af skorpionen på vegne af Artemis og døde af det. Der blev sørget for, at Orion gik ned, når skorpionen stod op, så de to ikke kunne mødes igen på himlen.

Den typiske Skorpion
Den typiske skorpion er lidenskabelig, selvisk og undersøgende. Skorpionen har et instinkt for andres muligheder og ressourcer og ved, hvordan de kan få adgang til disse. Udenpå er skorpionen rolig og afbalanceret selv når der er stærk uro indeni. Skorpioner har en evne til at finde og gå lige til kernen af problemer.

Skorpionen har ofte et godt menneskekendskab og må pga. sine skarpe iagttagelsesevner nogle gange trække sig tilbage fra verden. Men generelt set ligger det ikke i skorpionens natur at trække sig tilbage. For skorpioner er det livsnødvendigt at kæmpe, at opleve en stadig kamp for tilværelsen giver dem en følelse af at være i live. De skaber selv konfliktsituationer for gennem kampen at få fornyet energi. De har evne for såvel at bryde noget helt ned som at bygge noget helt op igen på ny.

Nøgleord
Frygtløs, resolut, temperamentsfuld, god intuition, vil have alt eller intet også i forbindelse med sex og forhold, talent for lederskab og motivering af andre.

Berømte personer født i skorpionens tegn
Picasso, Bille August, Ulf Pilgård, Uffe Ellemann-Jensen, Tordenskjold, Bill Gates, Chili Turèll, Hillary Clinton, Jodie Forster, Mimi Jacobsen, Ole Stephensen, Demi Moore, Diego Maradona.

Skorpionen (Scorpio) er tilknyttet elementet Vand
Vand-elementet an man se i Krebs, Skorpion og Fisk. Element Vand er knyttet til det følelsesmæssige. Disse mennesker har stærke følelser, som de lader sig styre og påvirke af i deres liv. De har stor menneskelig indsigt og forståelse. 

Skorpionen (Scorpio) er tilknyttet den faste kvalitet
Den faste kvalitet er evnen for intensitet og konkretisering. De faste tegn – Tyren, Løven, Skorpionen og Vandbæreren – er præget af udholdenhed og er gode til at få tingene ført helt til afslutning. Ofte afslutter de, hvad de kardinale tegn sætter i gang. Der skal meget til, før de faste tegn ændrer standpunkt, indstilling, hvorfor de da også er meget trofaste og loyale, hvis de først har fattet kærlighed til et andet menneske eller projekt.

Skorpionen (Scorpio) er tilknyttet planet Mars
Astrologisk set repræsentere Mars vores vilje og handlekraft. Planeten har indflydelse på vore drifter og hvordan vi forholder os til seksualitet og aggression. Mars’ position i horoskopet viser hvor meget udadrettet kraft vi besidder, og hvordan vi erobre verdenen. Mars giver kraft og energi til alle de planeter som den står i forbindelse med. positive egenskaber er styrke, initiativ, mod, stærkt sexliv og tapperhed. Negative egenskaber er dumdristighed, tyrannisk personlighed og sadistiske tilbøjeligheder. Planeten Mars, repræsentere vores behov for udløsning af spændinger; sex, fysisk udfoldelse, aggressioner.

Bedste partnermatch for skorpionen

astro-vest-partner-hjerte

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit stjernetegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge vestlig astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv ved at have  harmoni mellem dit stjernetegn og de mennesker du omgås med. Bedste match Andre Vand tegn. Konflikt: Med Luft tegn.

scorpius-2

Skorpionen (Scorpio). Uranographia, Johannes Hevelius

Klik på dit stjernetegn

Skytte

Stenbuk

Vandbærer

Fisk

Vædder

Tyr

Tvilling

Krebs

Løve

Jomfru

Vægt

Skorpion

 

VIL DU VIDE MERE

Nærværende afsnit indgår i vores sektion om astrologier. Du har mulighed for at læse meget mere om vestlig astrologi, kinesisk astrologi og indiansk astrologi. Brug navigationsmenuen til højre for at vælge hvad du gerne vil vide mere om.

I vestlig astrologi fortæller vi om de tolv stjernetegn og deres tilknyttede generelle karakteristik, samt tilknyttede element, planet, etc. Vi fortæller også om horoskoper. Et horoskop er en grafisk model, der gør det håndgribeligt, hvordan de himmelske indflydelser har påvirket og stadig påvirker os.

Horoskoper er en fortrinlig måde at komme ind i astrologiens forunderlige verden. Læs om hvordan du selv opsætter dit horoskop og læs dit ugehoroskop for den kommende uge. Kort sagt vil du vide mere om vestlig astrologi og dit stjernetegn er du havnet det rigtige sted.

Stil spørgsmål om astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

 

scorpius

Stjernetegn Skorpionen (Scorpio)

 

Ugehoroskoper