Stjernetegn Vædderen – Vestlig astrologi

aries-1

Vædderen (Aries) 20/3 – 20/4

Vædderen (Aries) er det 1. stjernetegn i dyrekredsen. Det ligger mellem Fiskene og Tyren. Solen bevæger sig igennem Vædderen fra omkring d. 21 marts til og med d. 20 april.

Den typiske Vædder
Den typiske vædder er beslutsom, foretagsom og initiativrig. Vædderen er ofte den som har afsluttet sine opgaver mens andre stadig sidder og tænker over hvordan de skal løses, ofte er de utålmodige, især hvis tingene går langsomt eller de bliver mødt med modstand.

Vædder er praktisk og teknisk begavede og når de er startet på en opgave lader de sig ikke nøje, før de selv har udtænkt en ny “egen” løsning på et hvilket som helst problem. I den henseende bryder de sig heller ikke om regler og restriktioner, men ønsker uafhængigt at finde løsningen selv.

Vædderens største fejl er at de mangler tålmodighed, er lidt naive og har en tendens til at løbe panden mod muren. Deres ekstreme udadrettethed, gør sammen med deres behov for at udtrykke selvværd igennem handlinger at man gerne ser dem i konkurrencesammenhænge.

Nøgleord
Oprigtig, positiv, uafhængig, ligefrem, ærlig, livlig, energisk, beslutsom, temperamentsfuld, hurtig, en sprinter mere end en langdistanceløber.

Berømte personer født i vædderens tegn
Helmuth Kohl, H.C. Andersen, Karen Blixen, Dronning Margrethe, Jørn Utzon, Charles Chaplin, Tommy Kenter, Poul Schlüter, Lisbeth Dahl, Vincent van Gogh, Bjarne Riis, Brian Nielsen, Henrik Voldborg, Jesper Skibby.

Vædderen (Aries) er tilknyttet elementet Ild
Ild-elementet kan man se i Vædder, Løve, og Skytte. Element Ild gnistrer af energi, optimisme og foretagsomhed. Intuitionen er stærk, og de er meget beslutsomme og aktive. Undertiden utålmodige overfor de mere langsomme og eftertænksomme typer.

Vædderen (Aries) er tilknyttet den kardinale kvalitet
Den kardinale kvalitet er evnen til at tage initiativer. De kardinale tegn – Vædder, Krebs, Vægt og Stenbuk – kan lide at tage initiativ og sætte nye ting i gang.

Vædderen (Aries) er tilknyttet planet Mars
Astrologisk set repræsentere Mars vores vilje og handlekraft. Planeten har indflydelse på vore drifter og hvordan vi forholder os til seksualitet og aggression. Mars’ position i horoskopet viser hvor meget udadrettet kraft vi besidder, og hvordan vi erobre verdenen. Mars giver kraft og energi til alle de planeter som den står i forbindelse med. positive egenskaber er styrke, initiativ, mod, stærkt sexliv og tapperhed. Negative egenskaber er dumdristighed, tyrannisk personlighed og sadistiske tilbøjeligheder. Planeten Mars, repræsentere vores behov for udløsning af spændinger; sex, fysisk udfoldelse, aggressioner.

Bedste partnermatch for vædderen

astro-vest-partner-hjerte

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit stjernetegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge vestlig astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv ved at have  harmoni mellem dit stjernetegn og de mennesker du omgås med. Bedste match: Andre Ild tegn. Konflikt: Med Jord tegn.

aries-2

Vædderen (Aries). Uranographia, Johannes Hevelius

Klik på dit stjernetegn

Skytte

Stenbuk

Vandbærer

Fisk

Vædder

Tyr

Tvilling

Krebs

Løve

Jomfru

Vægt

Skorpion

 

VIL DU VIDE MERE

Nærværende afsnit indgår i vores sektion om astrologier. Du har mulighed for at læse meget mere om vestlig astrologi, kinesisk astrologi og indiansk astrologi. Brug navigationsmenuen til højre for at vælge hvad du gerne vil vide mere om.

I vestlig astrologi fortæller vi om de tolv stjernetegn og deres tilknyttede generelle karakteristik, samt tilknyttede element, planet, etc. Vi fortæller også om horoskoper. Et horoskop er en grafisk model, der gør det håndgribeligt, hvordan de himmelske indflydelser har påvirket og stadig påvirker os.

Horoskoper er en fortrinlig måde at komme ind i astrologiens forunderlige verden. Læs om hvordan du selv opsætter dit horoskop og læs dit ugehoroskop for den kommende uge. Kort sagt vil du vide mere om vestlig astrologi og dit stjernetegn er du havnet det rigtige sted.

Stil spørgsmål om astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål

 

aries

Vædderen (Aries)

 

Ugehoroskoper