Gratis ePub – Feng Shui, lær det selv

Gratis bog om feng shui

I NetSpirits online bibliotek er samlet nogle af de forskellige bøger som vi refererer til rundt omkring på NetSpirit. Formålet med dette bibliotek er først og fremmest at være medvirkende til udbredelsen af disse fantastiske tekster. Sekundært er det et led i vores bestræbelser på at levere viden og ikke holdninger. Her er muligheden for at gå direkte ned i kildeteksterne og se hvad der egentlig står i disse.

Endelig rummer online biblioteket også vores egne gratis epub. Hvis du er ny her på NetSpirit så vær opmærksom vores ePublikationer er et supplement til alt det meget materiale vi i øvrigt har om de forskellige emner.  Bare klik dig rundt og bliv inspireret. Du vil finde massevis af artikler, sjove funktioner, etc.

Styrk dit liv med feng shui - gratis epub

Gratis epub: “Styrk dit liv med feng shui”

Beskrivelse:

Grundbog i Feng Shui. En guide til hvorledes du kan styrke dit helbred, formue og lykke med feng shui. Hvis du begynder at følge Feng Shui forskrifterne vil du komme til at opleve stor fremgang i alle livets forhold. Din karriere vil tage fart, dit kærlighedsliv vil blomstre, succes vil være med dig i alle livets forhold og du vil opnå et harmonisk og lykkeligt liv med stor fremgang, ikke mindst i pengesager. Du vil hurtig opleve hvordan du kommer i større ro og harmoni med dig selv og dine omgivelser, samt opnår succes, glæde og velværd. Lyder det ikke storartet. Prøv det og se hvad der sker!