Kuatal 2 Feng Shui – Kuatal kalkulator

Dit Kua tal er 2

kompasretning-kuatal-2Kuatal nr. 2. Dette er dine kompasretninger hvis du har Kuatal nr. 2. Du er igennem din person knyttet til Kuatal nr. 2 og dette har betydning for hvilke kompasretninger, der er gode for dig.

Til dit Kua tal og dermed din person, knytter der sig fire kompasretninger, der er gunstige og fire der er ugunstige. Hvis din bolig og dine primære opholdsområder er indrettet i overensstemmelse hermed, vil du optimalt udnytter de gunstige energier og optimalt beskytter dig imod de ugunstige energier. Du vil opnå fremgang og held på karriereområdet, familieområdet, sundhedsområdet, kærlighedsområdet etc.

Modsat hvis din bolig og dine primære opholdsområder ikke er indrettet i overensstemmelse hermed, vil energierne modarbejder dig og du vil opleve modgang på alle områder i dit liv. Nedenfor kan du læse om hvilke fire gunstige og hvilke fire ugunstige kompasretninger, der er knyttet til dit Kua tal og dermed din person.

Dine fire gunstige kompasretninger

Sheng Chi | Nordøst
Tien Yi | Vest
Nien Yen | Nordvest
Fu Wei | Sydvest

kompasretning-02 Nordøst

Denne retning er for dig Sheng Chi, der betyder “skabelse af åndedræt”. Dette er det bedste område med hensyn til at tiltrække fremgang, og velstand. For at stimulere Sheng Chi kan du placere dit skrivebord og din computer, så de har front mod denne retning. Stimulere vil også et lille akvarium med 2 guld- og 1 sort fisk.

kompasretning-08 Vest

Denne retning er for dig Tien Yi, der betyder “lægen fra himlen”. Dette er det bedste område for at sikre et godt helbred og hurtig overkomme sygdom. Til at stimulere Tien Yi er især velegnet vand- og krystalelementer i alle deres afskygninger.

kompasretning-09Nordvest

Denne retning er for dig Nien Yen, der betyder “langt liv med mange efterkommere”. Dette område fremmer kvaliteten af alle former for  relationer. Området tiltrækker kærlighedsrelationer. Her bør du have to genstande af så mange som muligt af dine ting. To ens krukker, to ens puder etc.

kompasretning-07 Sydvest

Denne retning er for dig Fu Wei, der  betyder “overordnet harmoni”. Området tilbyder held og stærk beskyttelse mod ugunstig skæbne. Fuglen phøniks og den hvide skildpadde vil være gode at placere i dette område. Alternativt kan benyttes syv elefanter placeret på række. De siges at give uovervindelig støtte.

DINE FIRE UGUNSTIGE KOMPASRETNINGER

Ho hai | Øst
Wu Kwei | Sydøst
Lui Sha | Syd
Chueh Ming | Nord

kompasretning-03Øst

Denne retning er for dig Ho hai, der betyder “ulykke og uheld”. Dette område medfører økonomiske tab og alle slags midlertidige vanskeligheder og frustrationer. Området bør renses og energien mindskes. Benyt eksempelvis to enhjørninger eller en udstilling med forskellige sten og krystaller.

kompasretning-04Sydøst

Denne retning er for dig Wu Kwei, der betyder “fem spøgelser”. Dette område skaber den form for modgang, som resultere i brand, tyveri, tab af indkomst og tab af ansættelse. Undertryk fx de fem spøgelser ved at anbringe dit toilet i dette område og derved skylle dem ud i toilettet.

kompasretning-06Syd

Denne retning er for dig Lui Sha, der betyder “seks drab”. Som navnet antyder betyder dette område alvorlig skade på dig og din familie. Det symbolisere spildte muligheder på arbejdet og i erhverslivet. Benyt dette område mindst muligt. Enhjørningen kan yde en smule beskyttelse. Jordelementer bør undgås benyttet i dette område.

kompasretning-01Nord

Denne retning er for dig Chueh Ming. Dette er det værste af de otte områder og du bør gøre alt hvad du kan for at undertrykke denne energi. Benyt fx krystaller og sten til at absorbere den negative energi.

Så langt så godt
Næste trin: Overfør kompasretninger til din bolig

Du har nu læst om hvad kompasretningerne bringer af gunstige og ugunstige energier. For at indrette dit hjem således at Feng Shui energierne optimalt støtter din person og alle dine aktiviteter her i livet skal du finde ud af hvilke områder i din bolig som kompasretningerne dækker over. Vejledning til hvorledes du gør dette, finder du her.

Er du interesseret i at kende yderligere til hvordan man benytter Kua tal i Feng Shui og kinesisk astrologi så er dette beskrevet i afsnit seperat. Læs også selv hovedafsnittet om Kuatal eller benyt vores Kuatal generator til at finde Kuatal.

KUA TAL

1 2 3 4 6 7 8 9

 

FENG SHUI

 

Bazhai Feng Shui – Kua tal kalkulator