Bazhai Feng Shui – Kompasretning Nien Yen

Klik og læs om de otte kompasretninger

SHENG
CHI
FU
WAI
TIEN
YI
NIEN
YEN
CHUEH
MING
LUI
SHA
WU
KWAI
HO
HAI

 

kompas-gunstigKompasretning
Nien Yen

Nien YenNien Yen betyder “langt liv med mange efterkommere” og er en af de fire gunstige kompasretninger. Dette er det bedste område til at fremmer kvaliteten af hjemmeliv og familierelationer – mellem mand og kone, forældre og børn og mellem søskende.

Hvis du er singel og gerne vil have en partner vil kan du placere et akvarium i dette område for at øge dine ægteskabelige chancer. Også fiskesymboler og illustrationer vil stimulere. Jo mere du benytter denne sektion af huset jo mere aktivitet vil du få i dit sociale liv.

DU DRAGER OPTIMAL NYTTE AF DEN POSITIVE
HJÆLPSOMME Nien Yen ENERGI HVIS:
 • Du kan styrke aktiviteten i sektionen ved at hænge et ur op. Gerne et med noget metal og messing, der bevæger sig som for eksempel et gammelt Bornholmerur.
 • Også andre metaleting der bevæger sig eller som er skabt til at bevæge sig vil virke.
 • Ofte ses “vind klokker” brugt til formålet.
 • Hvis dit soveværelse ligger i dette område vil det sikre stærke familiforhold.
 • Man kan f.eks. lette ægteskabelige problemer ved at anbringe sin seng i Nien Yen afsnittet. Effekten vil være optimal hvis dit hovede vender i denne retning mens du sover.
 • Undgå at have et toilet i dette område. Hvis boligen har mere end et toilet så benyt det, der ligger længst væk fra dette område. Pas dog på ikke at komme til at svække et af de øvrige tre gunstige områder.
 • Brug af jordfarver vil stimulere området, ligesom brug af jord i sig selv vil fremme jordenergien.
 • Også ild virker godt i dette område. Hvis der ikke ligefrem er plads til en pejs, virker stearinlys også fortrindeligt.
 • En leende buddha figur i dette område – gerne placeret så Buddah har front mod denne Nien Yen retningen –  vil sikre gode relationer til dine venner og familie.
 • Og et par mandarinænder placeret ved siden af et billede af din ægtefælle, partner eller kommende partner vil hjælpe med at bedre forholdet og sikre/tiltrække kærligheden mellem jer.
 • Særligt bør du generelt i dette område være opmærksom på at have to genstande af så mange som muligt af dine ting. To ens krukker, to ens stole, to ens puder etc.
 • Friske blomster er også altid godt i de fire gunstige områder. Også silkeblomster kan benyttes. Undgå tørrerede blomster.

 

Dine kompasretninger

Hvis du laver de vigtige ting i dit liv i de områder / de rum / de kompasretninger, som bedst understøtter disse gøremål vil Feng Shui energierne hjælpe dig, og du vil have lettere ved at opnå succes, resultater og fremgang. Du finder ud af hvilke hvilke fire gunstige og fire ugunstige kompasretninger, der er knyttet til dig ved først at udregne dit KUA tal, og derefter se hvilke kompasretninger, der er knyttet til dit Kuatal.

 

Kua Sheng
Chi
Fu
Wai
Tien
Yi
Nien
Yen
Chueh
Ming
Lui
Sha
Wu
Kwai
Ho
Hai
1 Sydøst
Nord
Øst
Syd
Sydvest
Nordvest
Nordøst
Vest
2 Nordøst
Sydvest
Vest
Nordvest
Nord
Syd
Sydøst
Øst
3 Syd
Øst
Nord
Sydøst
Vest
Nordøst
Nordvest
Sydvest
4 Nord
Sydøst
Syd
Øst
Nordøst
Vest
Sydvest
Nordvest
6 Vest
Nordvest
Nordøst
Sydvest
Syd
Nord
Øst
Sydøst
7 Nordvest Vest Sydvest Nordøst Øst Sydøst Syd Nord
8 Sydvest Nordvest Nordøst Vest Sydøst Øst Nord Syd
9 Øst Syd Sydøst Nord Nordvest Sydvest Nordvest Nordøst

 

Stil spørgsmål om Feng Shui
Det er nemt og gratis – Stil et spørgsmål

fengshui-chi-07