Bazhai Feng Shui – Kompasretning Wu Kwai

Klik og læs om de otte kompasretninger

SHENG
CHI
FU
WAI
TIEN
YI
NIEN
YEN
CHUEH
MING
LUI
SHA
WU
KWAI
HO
HAI

 

kompas-ugunstigKompasretning
Wu Kwai

Wu Kwei betyder “fem spøgelser“. Dette område skaber den form for modgang, som resultere i brand, tyveri, tab af indkomst og tab af ansættelse. Det fremkalder også skænderier og misforståelser mellem familiemedlemmer og mellem dig og dine kollegaer og venner. Wu Kwai forårsager ulykker i hjemmet og på arbejde.

Hvor det ved de gunstige områder gælder om at opmuntre og lokke energierne til sig, gælder det modsatte for de ugunstige områder. Her bør man beskytte sig mod de dårlige energier. Dels ved at sørge for at de ikke kommer ind i ens bolig og dels ved at sørge for jævnligt at rense sin bolig for eventuelle dårlige energier, som alligevel er sluppet ind.

Hvis du laver de vigtige ting i dit liv i de områder, de rum, som bedst understøtter disse gøremål vil feng shui energierne hjælpe dig, og du vil have lettere ved at opnå resultater og fremgang – mens du på den anden side bør undgå at lave vigtige ting i dit liv, i de områder i boligen, hvor energierne modarbejder dine bestræbelser. Undgå derfor generelt set at opholde dig ret meget, eller lave vigtige gøremål i de områder i dit hjem, som dækkes af de fire ugunstige kompasretninger.

DU BESKYTTER DIG IMOD DEN DESTRUKTIVE 
OG ØDELÆGGENDE Wu Kwai ENERGI VED:
  • Man kan undertrykke de fem spøgelser ved at anbringe et toilet i dette område og derved skylle dem ud i toilettet. Men husk det som er det væsentlige er hvor afløbet er placeret. Det er her at energierne skylles ud. Det er således ikke nødvendigt at flytte hele køkkenet eller badeværelset til denne sektion. Blot afløbet befinder sig her er det fint.
  • Man kan også lade dette afsnit ligge ubenyttet hen ved at placere sit opbevaringsrum her.
  • En Bagua med et lille rundt spejl i midten kan med fordel hænges op i vinduer, der evt. vender mod denne kompasretning. Det vil sikre at energien ikke kommer ind i ens bolig. 
  • Brug krystaller i dette område til at opsuge energierne. Hav eventuelt et lille sted hvor du lægger en bunke krystaller eller sten. Husk jævnligt at rense dine sten og krystaller. 
  • Da Wu Kwai Wu forårsager ulykker i hjemmet og på arbejde er det en meget dårlig ide at have et værksted, eller andet udstyr som kan være farligt i dette område. 

 

Dine kompasretninger

Hvis du laver de vigtige ting i dit liv i de områder / de rum / de kompasretninger, som bedst understøtter disse gøremål vil Feng Shui energierne hjælpe dig, og du vil have lettere ved at opnå succes, resultater og fremgang. Du finder ud af hvilke hvilke fire gunstige og fire ugunstige kompasretninger, der er knyttet til dig ved først at udregne dit KUA tal, og derefter se hvilke kompasretninger, der er knyttet til dit Kuatal.

 

Kua Sheng
Chi
Fu
Wai
Tien
Yi
Nien
Yen
Chueh
Ming
Lui
Sha
Wu
Kwai
Ho
Hai
1 Sydøst
Nord
Øst
Syd
Sydvest
Nordvest
Nordøst
Vest
2 Nordøst
Sydvest
Vest
Nordvest
Nord
Syd
Sydøst
Øst
3 Syd
Øst
Nord
Sydøst
Vest
Nordøst
Nordvest
Sydvest
4 Nord
Sydøst
Syd
Øst
Nordøst
Vest
Sydvest
Nordvest
6 Vest
Nordvest
Nordøst
Sydvest
Syd
Nord
Øst
Sydøst
7 Nordvest Vest Sydvest Nordøst Øst Sydøst Syd Nord
8 Sydvest Nordvest Nordøst Vest Sydøst Øst Nord Syd
9 Øst Syd Sydøst Nord Nordvest Sydvest Nordvest Nordøst

 

Stil spørgsmål om Feng Shui
Det er nemt og gratis – Stil et spørgsmål

fengshui-chi-07