Kinesiske dyretegn – Dragen

dyretegn-05-drage-forside

Dragen er en af de stærkeste og heldigste dyr. Dragen er givende, intelligent og ved nøjagtig hvad den vil og er fast besluttet på at opnå det. Drager har naturlig charmende personlighed og har ofte meget karisma, der gør at de kan påvirke deres ligemænd og ofte er i opmærksomhedens centrum. Drager er populære individer, selvom de undertiden anses for at være dumdristige og store i slaget. Drager foretrækker krævende situationer fremfor dagligdags rutiner og er helt klar over de forskellige regler, der findes, men er overbevidst om at de er lavet for alle de andre.

Drager siges at have stor held i kærlighed. De lever, tænker og handler stort. Deres stolthed og selvtilstrækkelighed kan afholde dem fra at opsøge hjælp selvom de egentlig har brug herfor. Drager har egentlig nok i sig selv, men trives godt med relationer til andre, der også har store armbevægelser. Dragers store ego kan komme i vejen for dem selv, men oftest har disse “større end livet” skabninger en evne til at initiere store projekter og holde tropperne motiveret herfor.

Drager er født heldige og via denne egenskab opnår de ofte væsentlige materielle goder. Det er dog ikke penge, som er dette tegns hovedmotivation. Magt er hvad Drager stræber efter og hvad de føler at de fortjener. En såret eller slået Drage er et sørgeligt syn. Dette storslået væsen nægter at tage et nederlag med bare den mindste smule værdighed.

At komme på kant med en Drage er selvsagt ikke en god idé. Drager bør lære at balancere deres lyst til succes med respekt for livets små glæder og i det hele taget være opmærksomme på at arbejde med deres tolerance og fleksibilitet.

Kinesisk dyretegn – Drage

Dragen SOM Dit årsdyr
DIT DYRETEGN FOR ÅRET

DYRETEGN TILKNYTTET DIT FØDSELSÅR
REPRÆSENTERE DIT YDRE JEG

Dit dyretegn for dit fødselsår repræsentere dit ydre jeg. Det er sådan som du generelt bliver opfattet og hvorledes du generelt karakteriseres. Dette er præsenteret ovenfor.

Dragen SOM Dit INDRE DYR
DIT DYRETEGN FOR MÅNEDEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSMÅNED
REPRÆSENTERE DIT INDRE JEG

Dit dyretegn for din fødselsmåned repræsentere dit indre jeg. Sådan som du opfatter dig selv og sådan som du gerne vil være, opfattes. Hvad der motivere dig. Vigtigt er at dit indre dyr bestemmer hvilke af de andre dyretegn du er kompatibel med, dit bedste partnermatch i kærlighed såvel som generelt. Det er således ganske nyttigt kende til hvordan dette dyretegn har det med de andre dyretegn.

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit dyretegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge kinesisk astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv. Hvis der er harmoni mellem dit dyretegn og de mennesker du omgås med, vil du have det nemt.

Hvor der er et match, finder du mennesker, der vil hjælpe dig på vej, beskytte dig og drage omsorg for dig. Hvor der er konflikt finder du mennesker , der potentielt er mulighed for at få konflikter med. Dit held, kærlighedsliv og velstand kan meget vel være truet når du kommer i kontakt med de dyretegn, som du er mindst forenelige med.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
10 5 5 5 5 10
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat
5 10 10 10 1 5

 

Dragen SOM Dit SANDE DYR
DIT DYRETEGN FOR DAGEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSDAG
REPRÆSENTERE DIN BASALE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed, personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse personlighedstræk kan være af såvel negativ som positiv karakter.

DragEN som DIT HEMMELIGE DYR
DIT DYRETEGN FOR TIMEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSTIME
REPRÆSENTERE DIN HEMMELIGE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime har ifølge kinesisk astrologi stor styrke da det er bestemt af det tætteste af dit fødselstidspunkt; din fødselstime. Dit dyertegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed –  personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse kan være af såvel negativ som positiv karakter.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat
dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat
dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat

 

Stil spørgsmål om kinesisk astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om kinesisk astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål