Kinesiske dyretegn – Tigeren

Tigeren er sensitiv, følelsesladet og store elskere. De er ekstremt konkurrencepræget, især når det drejer sig om at ære eller beskytte dem de elsker og holder af. Tigeren har brug for uafhængighed, men elsker at dominere. Tigeren er indbegrebet af rastløshed, eventyrslyst og trangen til at udfordre livet. Ufortrødent af konflikter, byder tigeren enhver udfordring og fjende velkommen med ubøjelig lyst og iver. Intensiv og utålmodigt af natur, bestræber  tigeren sig på uanset opgavens størrelse altid at yde sit bedste. Fremfusende, charmerende og overtalende, kan tigeren overbevise selv den stædigeste til at overveje hans måde at gøre tingende på.

Tigerens stærke sans for værdighed sammen med evnen og lysten til at møde udfordringer gør dem til gode – omend besværlige – ledere. Altid urolig og på vagt er de ikke bange for at gå efter hvad de vil have. Tigere er ærlige og forventer at andre også er det overfor dem, men kritik og misbilligelse overfor deres handlinger tager de tungt. Tigere har naturlig autoritet, de er meget charmerende og sjove at være sammen med.

Tiger er overordentlige modige og kommer oftest sejrende ud af en kamp, om den så foregår i direktionslokalet eller soveværelset. Forførelse er en kunst som Tigeren behersker til fuldkommenhed. Varm, nobel og med en rå understålende sex appel, der kraftigt tiltrækker alle de andre tegn. Denne forførelsekunst benytter Tigeren ikke kun overfor det andet køn. En Tiger vil kæmpe til den bitter ende hvis det er en værdig sag og undervejs bruge alle midler. En smule forsigtighed er godt når man omgås en Tiger idet de kan finde på at komme med udfald uden videre varsel og oplever følelsesmæssige svingninger mere intenst end de fleste andre.

Kinesisk dyretegn Tiger

Tigeren SOM Dit årsdyr
DIT DYRETEGN FOR ÅRET

DYRETEGN TILKNYTTET DIT FØDSELSÅR
REPRÆSENTERE DIT YDRE JEG

Dit dyretegn for dit fødselsår repræsentere dit ydre jeg. Det er sådan som du generelt bliver opfattet og hvorledes du generelt karakteriseres. Dette er præsenteret ovenfor.

Tigeren SOM Dit INDRE DYR
DIT DYRETEGN FOR MÅNEDEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSMÅNED
REPRÆSENTERE DIT INDRE JEG

Dit dyretegn for din fødselsmåned repræsentere dit indre jeg. Sådan som du opfatter dig selv og sådan som du gerne vil være, opfattes. Hvad der motivere dig. Vigtigt er at dit indre dyr bestemmer hvilke af de andre dyretegn du er kompatibel med, dit bedste partnermatch i kærlighed såvel som generelt. Det er således ganske nyttigt kende til hvordan dette dyretegn har det med de andre dyretegn.

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit dyretegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge kinesisk astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv. Hvis der er harmoni mellem dit dyretegn og de mennesker du omgås med, vil du have det nemt.

Hvor der er et match, finder du mennesker, der vil hjælpe dig på vej, beskytte dig og drage omsorg for dig. Hvor der er konflikt finder du mennesker , der potentielt er mulighed for at få konflikter med. Dit held, kærlighedsliv og velstand kan meget vel være truet når du kommer i kontakt med de dyretegn, som du er mindst forenelige med.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
5 5 5 10 5 5
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat
10 5 1 10 10 10

 

Tigeren SOM Dit SANDE DYR
DIT DYRETEGN FOR DAGEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSDAG
REPRÆSENTERE DIN BASALE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed, personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse personlighedstræk kan være af såvel negativ som positiv karakter.

TigerEN som DIT HEMMELIGE DYR
DIT DYRETEGN FOR TIMEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSTIME
REPRÆSENTERE DIN HEMMELIGE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime har ifølge kinesisk astrologi stor styrke da det er bestemt af det tætteste af dit fødselstidspunkt; din fødselstime. Dit dyertegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed –  personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse kan være af såvel negativ som positiv karakter.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat
dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat
dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat

 

Stil spørgsmål om kinesisk astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om kinesisk astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål