Kinesiske dyretegn – Hare

Hare er personer, som alle holder af at være i selskab med – omsorgsfulde, støttende, opmuntrende. De kan sommetider virke lidt for sentimentale og overfladiske. De holder sig udenfor diskussioner, selv hvis det betyder at de må vende det blinde øje til. En Hare vil aldrig bevidst skade et andet menneske. Selvom de ofte virker som stille eksistenser, vil deres intelligens og intuition sikre dem et godt overblik og forståelse for alle livets situationer.

Hare er populære og har oftest en stor vennekreds. En Hare har gode manerer, en udsøgt tøjstil, elsker sjov og glæde og har let ved at inddrage andre heri. Hare er fremragende til at vurdere en situation og kommer med en løsning, et svar, når tiden er rigtig dertil. De er sensitive elskere og søger en partner, der kan tilbyde sikkerhed i livet.

Med den rette partner – én hvis egne høje principper afholder vedkommende for at udnytte dette følsomme tegn – vil Haren være en utrolig kærlig og beskyttende partner og familiemedlem. Haren er ofte i fare for at komme til at give mere af sig selv til venner og familie end godt er. Haren elsker at have gæster i sit eget hjem, der er smagfuldt indrettet.

Da Haren er meget følsom kan for mange konflikter resultere i at Haren trækker sig ind i sig selv og overlader løsningerne til andre. Haren bryder sig bestemt ikke om konflikter. Det kan for omverden undertiden se ud som om at Haren står i stampe, hvilket næsten altid har bund i Harens egen oplevelse af utilstrækkelighed og heraf manglende evne til at gøre sig fri af ugunstige situationer og forhold.

Det er derfor også den vigtigste lektion at lære for Haren at denne er god nok i sig selv. Med sin behagelige natur, kombineret med noget tilkæmpet selvsikkerhed vil Haren kunne opnå store ting i livet.

Kinesisk dyretegn Haren

HAren SOM Dit årsdyr
DIT DYRETEGN FOR ÅRET

DYRETEGN TILKNYTTET DIT FØDSELSÅR
REPRÆSENTERE DIT YDRE JEG

Dit dyretegn for dit fødselsår repræsentere dit ydre jeg. Det er sådan som du generelt bliver opfattet og hvorledes du generelt karakteriseres. Dette er præsenteret ovenfor.

Haren SOM Dit INDRE DYR
DIT DYRETEGN FOR MÅNEDEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSMÅNED
REPRÆSENTERE DIT INDRE JEG

Dit dyretegn for din fødselsmåned repræsentere dit indre jeg. Sådan som du opfatter dig selv og sådan som du gerne vil være, opfattes. Hvad der motivere dig. Vigtigt er at dit indre dyr bestemmer hvilke af de andre dyretegn du er kompatibel med, dit bedste partnermatch i kærlighed såvel som generelt. Det er således ganske nyttigt kende til hvordan dette dyretegn har det med de andre dyretegn.

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit dyretegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge kinesisk astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv. Hvis der er harmoni mellem dit dyretegn og de mennesker du omgås med, vil du have det nemt.

Hvor der er et match, finder du mennesker, der vil hjælpe dig på vej, beskytte dig og drage omsorg for dig. Hvor der er konflikt finder du mennesker , der potentielt er mulighed for at få konflikter med. Dit held, kærlighedsliv og velstand kan meget vel være truet når du kommer i kontakt med de dyretegn, som du er mindst forenelige med.

Haren har perfekt match med både Tigeren, Geden, Hunden og Grisen. Haren bør undgå Rotten og Hanen.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
1 5 10 5 5 5
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat
5 10 5 1 10 10

 

Haren SOM Dit SANDE DYR
DIT DYRETEGN FOR DAGEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSDAG
REPRÆSENTERE DIN BASALE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed, personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse personlighedstræk kan være af såvel negativ som positiv karakter.

HarEN som DIT HEMMELIGE DYR
DIT DYRETEGN FOR TIMEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSTIME
REPRÆSENTERE DIN HEMMELIGE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime har ifølge kinesisk astrologi stor styrke da det er bestemt af det tætteste af dit fødselstidspunkt; din fødselstime. Dit dyertegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed –  personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse kan være af såvel negativ som positiv karakter.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat
dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat
dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat

 

Stil spørgsmål om kinesisk astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om kinesisk astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål