Kinesiske dyretegn – Grisen

dyretegn-12-gris-forside

Grise er fremragende kompagnoner, intellektuelle med et stærkt behov for at sætte svære mål og føre dem ud i livet. De er ærlige, tolerante og pålidelige. Idet de forventer det samme fra andre er de også en smule naive, hvilket der undertiden bliver draget fordel af. Uanset dette nærer Grisen sjældent nag. Grise er meget humoristiske individer og ofte virkelig sjove.

Grise overser andres fejl og mangler af hensyn til optimal social harmoni. Grisen er indbegrebet af ærlighed, retskaffenhed, gavmildhed og er ydmyg og ukompliceret. Grisens success i livet karakteriseres gennem sit  varme, ukuelige og oprigtige hjerte. Selv om Grisen er et socialt og selskabeligt væsen er det svært at fornærme den og Grisen affejer let uønsket kritik.

I modsætning til den traditionelle vestlige opfattelse af grisen opfattes den i kinesisk astrologi, som nok det varmeste og mest ærbare af alle de tolv dyr. Grise har udsøgt smag og manere. Faktisk rummer de så meget perfektionisme at de undertiden opfattes som snobbe. Men det er en fejlopfattelse. Grise har simpelthen en naturlig luksuriøs natur og sans for æstetik og kvalitet – i indretning, mad, tøj etc.

Grisen har velvilje og medfølelse overfor alle og anser sandelig ikke sig selv for overlegen i nogle henseender. Grisen bekymre sig også en hel del om deres familie og venners velbefindende og arbejder hårdt for at gøre alle i dens liv glade. At hjælpe andre er i sig selv en glæde for Grisen, der har det bedst når alle smiler.

Grise er højt intelligente væsener, der holder af hele tiden at uddanne sig og sætte sig ind i nye områder. Grise er vidunderlige partnere takket være deres hjerte af guld og kærlighed til familien.

Kinesisk dyretegn  Gris

Grisen SOM Dit årsdyr
DIT DYRETEGN FOR ÅRET

DYRETEGN TILKNYTTET DIT FØDSELSÅR
REPRÆSENTERE DIT YDRE JEG

Dit dyretegn for dit fødselsår repræsentere dit ydre jeg. Det er sådan som du generelt bliver opfattet og hvorledes du generelt karakteriseres. Dette er præsenteret ovenfor.

Grisen SOM Dit INDRE DYR
DIT DYRETEGN FOR MÅNEDEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSMÅNED
REPRÆSENTERE DIT INDRE JEG

Dit dyretegn for din fødselsmåned repræsentere dit indre jeg. Sådan som du opfatter dig selv og sådan som du gerne vil være, opfattes. Hvad der motivere dig. Vigtigt er at dit indre dyr bestemmer hvilke af de andre dyretegn du er kompatibel med, dit bedste partnermatch i kærlighed såvel som generelt. Det er således ganske nyttigt kende til hvordan dette dyretegn har det med de andre dyretegn.

Dit bedste partnermatch er mere end blot hvor godt du passer sammen med en partner. Det er også dit dyretegns forenelighed – eller mangel på samme! – i alle livets forhold. Således også overfor dine arbejdskollegaer, dine kammerater mv. Ifølge kinesisk astrologi kan du gøre livet nemt for dig selv. Hvis der er harmoni mellem dit dyretegn og de mennesker du omgås med, vil du have det nemt.

Hvor der er et match, finder du mennesker, der vil hjælpe dig på vej, beskytte dig og drage omsorg for dig. Hvor der er konflikt finder du mennesker , der potentielt er mulighed for at få konflikter med. Dit held, kærlighedsliv og velstand kan meget vel være truet når du kommer i kontakt med de dyretegn, som du er mindst forenelige med.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
5 10 10 10 5 1
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat
5 10 5 10 10 5

 

Grisen SOM Dit SANDE DYR
DIT DYRETEGN FOR DAGEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSDAG
REPRÆSENTERE DIN BASALE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed, personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse personlighedstræk kan være af såvel negativ som positiv karakter.

GrisEN som DIT HEMMELIGE DYR
DIT DYRETEGN FOR TIMEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSTIME
REPRÆSENTERE DIN HEMMELIGE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime har ifølge kinesisk astrologi stor styrke da det er bestemt af det tætteste af dit fødselstidspunkt; din fødselstime. Dit dyertegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed –  personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse kan være af såvel negativ som positiv karakter.

dyretegn-01-rotte-kvadrat dyretegn-02-okse-kvadrat dyretegn-03-tiger-kvadrat
dyretegn-04-hare-kvadrat dyretegn-05-drage-kvadrat dyretegn-06-slange-kvadrat
dyretegn-07-hest-kvadrat dyretegn-08-ged-kvadrat dyretegn-09-abe-kvadrat
dyretegn-10-hane-kvadrat dyretegn-11-hund-kvadrat dyretegn-12-gris-kvadrat

 

Stil spørgsmål om kinesisk astrologi

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om kinesisk astrologi
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål